У Лозовій День Незалежності відзначили парадом вишиванок та рекордами +ft +vd

У Лозовій День Незалежності відзначили парадом вишиванок, конкурсами, розвагами  та рекордами. Державне свято лозівчани відзначали на площі біля міського Палацу культури 24 серпня.

Цьогоріч у параді вишиванок взяли участь близько 700 містян, це майже удвічі більше ніж минулоріч.

Цей результат внесуть до «Книги рекордів Лозівщини».

 Встановили лозівчани ще один рекорд – склали найдовший вишитий рушник довжиною 61 метр 7 сантиметрів.

Біля міського Палацу культури для містян влаштували концерт. Працювали різноманітні розважальні майданчики. Усі любителі української літератури могли продемонструвати свої знання творів Тараса Шевченка.

 Кращі читці отримали символічні подарунки від Лозівської юнацької бібліотеки.

Свої вироби демонстрували та продавали народні майстри Лозівщини. Містянам пропонували придбати  вироби бджільництва, виноград, саморобні прикраси, ляльок та багато іншого.

Свої таланти та вміння господарювати лозівчанки показали у конкурсі «Лозівська берегиня». Дітей та молодь розважали також лозівські брейкдансери, вокалісти та танцювальні колективи Лозівщини.

Зі святом лозівчан привітали керівники міста та району. Кращих працівників підприємств та установ міста нагородили грамотами і подяками від міської ради та Харківської облдержадміністрації.

Лозівчани зазначили, на свято йшли залюбки та переконані, такі заходи необхідні місту, вони підіймають патріотичний дух та об’єднують людей.

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=jMLCJs448CA&feature=youtu.be{/youtube}