Лозівські комуністи, крім Великого Жовтня, відзначили вибори і зрушення з полікліникою

7 листопада на площу Леніна вийшли члени Ради ветеранів і місцевої організації КПУ. На святкування 95 річниці Великого Жовтня зібралося кілька десятків людей.

За словами головного комуніста Лозової Миколи Карасюка, мітинг міг бути більш масовим, однак у будній день не всі працюючі змогли відпроситися з роботи. Крім того, ціла делегація Лозівщини поїхала до Харкова на обласні відзначини.

З імпровізованої трибуни найбільше говорять про результати виборів. У промовах виступаючих — і докір, і гордість. Вони пишаються, що у Лозовій за КПУ проголосувало утричі більше людей, ніж на попередніх виборах. Водночас, незадоволені низькою явкою на дільниці і брудними, на їхню думку, схемами політтехнологів.

До мікрофону вийшла і лідерка групи активістів, які майже рік боролися за скасування медичної реорганізації у Лозовій, Лілія Акимцева. Вона повідомила: з понеділка, 12 листопада, мешканцям старої частини міста знову будуть доступні практично всі вузькі спеціалісти, обстеження і денний стаціонар. І все це — у поліклініці ЦРЛ, у центрі. За словами Лілії Акімцевої, активістам про такі зміни розповів заступник губернатора Харківщини Ігор Шурма. Зібрання відповіло оплесками.

Насамкінець почесними грамотами і подарунками комуністи нагородили своїх активістів-ювілярів — Генадія Морозова та Олександра Мельника.

Валерія Гецко