У Лозовій поховали вже другого учасника АТО – розвідника Олександра Бричука +vd

ТРК

Розвідник Олександр Бричук загинув 16 серпня у передмісті Донецька. Він воював у складі добровольчого батальйону “Шахтарськ”.

Під час розвідувальної операції Олександр з іншими учасниками групи потрапив у засідку терористів та підірвався. Разом з ним загинув його товариш, і ще двоє – отримали важкі поранення.

ТРК

За словами бійців “Шахтарську”, добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення, Олександр був перш за все дуже спокійною і врівноваженою людиною, користувався великою повагою, досконало виконував найважчі завдання і ніколи не жалівся.

«Якби не такі хлопці, як Сашко, які фактично ведуть розвідку боєм, втрати нашого батальйону були б значно більші. Це для нас дуже велика втрата», – розповідає Василь, боєць «Шахтарську».

Лозівчани прощалися з Олександром Бричуком 20 серпня у районному будинку культури. Там відбулась панахида за вбитим воїном. Поховали розвідникам на головній алеї центрального кладовища, поруч з танкістом Олександром Лавренком, який загинув також поблизу Донецька місяць тому.

ТРК

 

Як розповів батько Олександра Бричука – Василь, син переїхав до Лозової 6 років тому, але продовжував працювати у Севастополі, де народився. Записався у добровольці ще на початку АТО. Пояснював, не хотів, аби і на Донбасі свавільничали «зелені чоловічки», як у Криму.

Найважчу роботу розвідника Олександр обрав, тому що добре володів бойовими мистецтвами, мав гарну фізичну і моральну підготовку. Сашка змалечку гартував тато – воін-інтернаціоналіст.

Олександру Бричуку було 38 років. У нього залишилося дві повнолітні доньки.

Анна Скрипник

 

   {youtube}JjvhZvVsaqE{/youtube}