Як правильно приготувати картоплю з фаршем у мультиварці?

Картопля з фаршем в мультиварці як приготувати

Якщо ви шукаєте новий рецепт картоплі з мясним фаршем, тоді ви потрапили за адресою. Почнемо з того, що саме приготування такого смачного страви на кухонній техніці, наприклад, в мультиварці, – це просто і швидко.

У цьому рецепті використовуються не тільки картопля і фарш, але й деякі додаткові інгредієнти, такі як цибулина, олія, сіль та інші. Коли ви продовжуєте готування в мультиварці, врахуйте, що свіжа картоплян відрізняється від замороженої, а для готування фаршу можна використовувати різні види м’яса – свинину, яловичину або навіть куряче філе.

Окрім того, є кілька режимів готування, що можуть підійти для цього рецепту, такі як “тущення” або “випічка”. Все залежить від вашої мультиварки і ваших особистих вподобань.

Два в одному випічка і ситна друга страва

Два в одному випічка і ситна друга страва

Коли часу на готування мало, а апетит великий, картопля з фаршем в мультиварці – саме те, що потрібно! Це смачна, ситна та легка страва, яка готується дуже швидко.

Почнемо зі складників. Для приготування картоплі з фаршем вам знадобляться: картопля, фарш, цибулина, кріп, кабачки, сіль, олія.

Спочатку ми миємо та чищимо картоплю. Потім наріжте її на тонкі їстівні кола.

Тепер готуємо фарш. Його можна приготувати з свинячого, яловичого або курячого м’яса. Додайте до фаршу цибулину, наріжте кріпу та кабачки, посоліть за смаком.

Зараз потрібно запустити мультиварку у режим випічки. На дно чаші мультиварки поміщаємо шар картопляних кілець, зверху кладемо фарш і знову шар картоплі. Так продовжуємо до тих пір, поки всі інгредієнти не будуть використані.

Зверху можна посипати тертим сиром або зеленню. Закриваємо мультиварку та встановлюємо таймер на 30 хвилин. Після цього просто зачекайте, доки мультиварка приготує вам смачну картоплю з фаршем.

Після закінчення приготування, відкрийте мультиварку, насолодитесь ароматними смаками та подавайте страву до столу. Ця картопля з фаршем в мультиварці виявиться справжньою випічкою і ситною другою стравою одночасно. Смачного!

Приготування

Приготування

Для приготування картоплі з фаршем в мультиварці знадобиться всього кілька хвилин. Почнемо!

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти: кабачки, цибулину, фарш з мясного, картоплю, терті сири, кріп, олію.

2. Очистіть і нашинкуйте картоплю і кабачки на кубики. Тонкими кільцями нашинкуйте цибуліну.

3. У внутрішню чашу мультиварки додайте олію і увімкніть режим “Приготування”.

4. Коли олія розігріється, додайте цибулю і смажте її до золотистого кольору.

5. Після цього додайте м’ясний фарш і смажте його до готовності.

6. Додайте нашинковані кабачки і картоплю, посоліть за смаком.

7. Закрийте кришку мультиварки і готуйте страву в режимі “Випічка” протягом 25-30 хвилин.

8. Після закінчення приготування вийміть картоплю з фаршем з мультиварки.

9. При подачі страву можна посипати тертим сиром і кропом.

10. Насолоджуйтесь смачною картоплею з фаршем!

Яскраві фарби літа

Яскраві фарби літа

Літо – це саме час, коли хочеться насолодитися яскравими барвами та смаками. І якщо ви шукаєте простий та швидкий спосіб приготувати ситну та смачну страву, то маємо для вас пропозицію – картоплю з фаршем у мультиварці.

Приготування цієї страви займе всього кілька хвилин, а результат буде просто чудовий. Почнемо з підготовки інгредієнтів: картоплю потрібно зшатнувати на тертці, а цибулину нарізати дрібненько.

Тепер продовжуємо з фаршем. Візьміть мясного фаршу і додайте до нього нарізану цибулю. Добре перемішайте цю суміш, щоб всі компоненти рівномірно змішалися. Додаємо трохи солі та кріпу для смаку.

Тепер починаємо формувати фарш в кульки. У них ми закутаємо кабачок. Для цього кожен шматочок картоплі з фаршем обмотуємо навколо шматочка кабачка і ретельно закриваємо.

Готові кульки з картоплею та фаршем кладемо у чашу мультиварки, змащену олією. Встановлюємо режим випічки та час – 30 хвилин.

Коли страва буде готова, ви зможете насолодитися її неповторним смаком та апетитним виглядом. Картопляна оболонка з фаршем надає страві яскравої зовнішності.

Завдяки простоті та швидкості приготування ця страва стане відмінним варіантом для сімейного обіду або вечері. Смачний та ситний, він точно припаде до смаку всій вашій родині.