Рецепт приготовления рыбного супа с консервированной сельдью

Рибний суп з консервованої сайри

Рибний суп з консервованої сайри – це смачна та ситна страва, яку можна приготувати дуже швидко і легко. Цей суп має неповторний аромат і прекрасно пасує до будь-якого обіду або вечері. Головною інгредієнтом цього супу є консервована сайра, яка надає йому незабутній смак і соковитість.

Для приготування рибного супу з консервованої сайри знадобиться: одна банка консервованої сайри, 2 літри води, 2-3 картоплі, 1 морква, 1 цибуля, 2-3 помідори, сіль, перець, лавровий лист, зелень (петрушка, кроп).

Спочатку треба підготувати інгредієнти: картоплю та моркву почистити і нарізати на кубики, цибулю нарізати дрібно, помідори так само нарізати. Консервовану сайру слід ретельно промити в холодній воді, щоб видалити неприємний запах.

Далі, у каструлю або мультиварку налити воду і поставити на вогонь (або вмикнути підходящий режим на мультиварці). Додати нарізану картоплю та моркву, сіль, перець і лавровий лист. Протушкувати овочі протягом 10-15 хвилин, доки вони не стануть м’якими.

Простий рецепт першої страви з консервованої сайри

Простий рецепт першої страви з консервованої сайри

Перша страва з консервованої сайри – це смачний і швидкий варіант рибного супу, який можна приготувати з декількома простими інгредієнтами. Для цього рецепту вам знадобляться 2 літри води, 1 банка консервованої сайри, 1 морквина, 1 цибуля, кілька картоплин, кілька помідорів, лавровий лист, зелень (петрушка або кроп) і спеції за смаком.

Спочатку необхідно підготувати інгредієнти. Морквину слід почистити і нарізати на кружечки, цибулю – дрібно нарізати, картоплю – на кубики. Помідори можна замінити томатною пастою. Лавровий лист слід зламати на кілька шматочків.

Далі, на сковороді необхідно протушкувати морквину з цибулею в олії декілька хвилин, поки овочі не стануть м’якими. Додайте рибу з консервів, розбивши її на шматочки, і продовжуйте тушкувати ще декілька хвилин.

Потім, у каструлю додайте воду і принесіть її до кипіння. Додайте протушковану моркву з цибулею та рибу, а також картоплю, лавровий лист і сіль за смаком. Через 10-15 хвилин, коли картопля стане м’якою, додайте нарізані помідори або томатну пасту.

Під час варіння супу можна потерти на тертці корінь перцю і додати до страви для більш насиченого смаку. Продовжуйте варити суп ще 5-7 хвилин, поки помідори не розтопляться.

На кінець, вимкніть вогонь і додайте нарізану зелень (петрушку або кроп) до супу. Перед подачею супу на стол, можна приправити його чорним перцем за смаком. Ця перша страва відмінно поєднується з рисом або хлібом.

Юшка з консерви сайри з рисом

Для приготування юшки з консерви сайри з рисом знадобиться банка консервованої сайри, каструля, рис, зелень, цибуля, морква, картопля, помідори, хребті сайри, сіль, перець, лавровий лист.

Почнемо з підготовки риби. З банки консервованої сайри потрібно видалити кісточки і нарізати її на шматочки. Також можна використовувати хребці сайри, які протушкувати на сковороді.

Далі розібьємо картоплю на невеликі шматочки і складемо в мультиварку або каструлю. Додамо рис і нарізану моркву. Підлиємо води так, щоб все було повністю покрите. Додамо сіль, перець і лавровий лист. Встановимо режим першої страви і варимо протягом 15-20 хвилин.

У протушковані хребті сайри додамо нарізану цибулю і морквину. Потерти чорний перець і додати до них. Протушкувати протягом 5-7 хвилин на середньому вогні.

Тепер додамо протушковані хребті сайри до каструлі з картоплею і рисом. Додамо нарізані помідори і зелень. Після цього варимо ще 5 хвилин. Посолити за смаком.

Наша смачна юшка з консерви сайри з рисом готова до подачі. Прикрасити страву можна зеленню і тертим сиром.

Суп з консервованої сайри в мультиварці

Суп з консервованої сайри в мультиварці

Перше, що потрібно зробити для приготування цього смачного супу – це почистити і нарізати овочі. Необхідно взяти одну моркву, одну цибулю та дві картоплі. Моркву та цибулю потрібно дрібно нарізати, а картоплю нарізати на кубики.

Далі, в мультиварці потрібно розігріти трохи олії та обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву та картоплю і продовжувати протушкувати їх протягом декількох хвилин.

Після цього, до овочів додайте консервовану сайру. Не забудьте відкрити банку з рибою та розтерти її виделкою, щоб отримати невеликі шматочки. Потім додайте розтерті шматочки сайри до овочевої суміші.

Далі, додайте до мультиварки лавровий лист, кроп, сіль та чорний перець за смаком. Залейте всі інгредієнти двома літрами води та закрийте кришкою.

Встановіть мультиварку у режим гасіння і варіть суп протягом 30-40 хвилин, залежно від бажаної готовності картоплі.

На цей час підготуйте гарнір: варіть рис згідно з інструкцією на упаковці.

При подачі супу на стіл, посипте його свіжою зеленню та подайте з вареним рисом. Смачного!

Сирний суп з консервованої сайри

Сирний суп з консервованої сайри

Для приготування сирного супу з консервованої сайри потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Ви можете використовувати мультиварку або звичайну сковороду з кришкою.

Спочатку почистіть та наріжте моркву і картоплю дрібними кубиками. Також наріжте цибулю і перець. Ви можете використовувати будь-який сорт перцю: червоний, жовтий або зелений.

У каструлю або мультиварку додайте воду (приблизно два літри) і поставте її на вогонь. Додайте нарізану моркву і картоплю, а також сіль за смаком і кухонну сіль. Також додайте лавровий лист.

Коли вода закипить, зменшіть вогонь і протушкуйте овочі протягом 15-20 хвилин, доки вони не стануть м’якими.

Тим часом в невеликій сковороді на середньому вогні протушкуйте цибулю і перець до золотистого кольору.

Додайте до сковороди тертці помідорів і протушкуйте їх ще 2-3 хвилини. Потім додайте консервовану сайру, роз’їджуючи її на шматочки. Протушкуйте ще 5 хвилин, щоб риба добре прогрілася.

Додайте цю протушковану суміш до каструлі з вареними овочами. Додайте також суміш сиру, який ви можете змішати з майонезом або сметаною. Додайте сир в кількості за смаком.

Додайте до супу свіжо покрошений кроп, ви можете також додати іншу зелень за смаком. Продовжуйте готувати суп ще 5-7 хвилин, поки сир повністю розтопиться.

Сирний суп з консервованої сайри готовий! Подається гарячим, можна додати гарячий рис або інші гарніри за смаком. Приємного апетиту!