Соціологи спитали у виборців 179 округу, за кого вони б голосували +vd

трк

«Агенство соціальних досліджень» провело соцопитування виборців 179 округу. Більше третини збираються голосувати за Анатолія Гіршфельда.

За результатами соцопитування, жителі 179 округу підтримують свого діючого народного депутата–мажоритарника Анатолія Гіршфельда. Дослідження провело неурядове і некомерційне об’єднання «Агенство соціальних досліджень».

Його представники з 8 по11 жовтня інтерв’ювали 1000 мешканців Лозівського, Красноградського, Зачепилівського Сахновщинського та Кегичівського районів. Як цього вимагає процедура, соціологи опитували людей різної статі та віку.

На питання, якби вибори до Верховної Ради відбулися сьогодні, майже 35% респондентів відповіли, що голосували б за Анатолія Гіршфельда, трохи більше 8 відсотків віддали б свій голос за Сергія Шахматенка, 7.5 % опитаних поставили б помітку у бюлетені навпроти Василя Грицака. Результати інших кандидатів не перевищили 5%. Майже чверть опитаних виборців 179 округу ще не визначилася з вибором і 21.5 % поки не збираються голосувати.

Результати ще одного соцопитування опублікував у своїй передвиборній агітації кандидат у народні депутати України по 179 округу Василь Грицак. Це дослідження, начебто, провела Харківська обласна організація профспілки підприємців. За ним Василя Грицака підтримали майже 40% опитаних виборців. Отримати офіційне підтвердження цих цифр і самого опитування Харківською профспілкою підприємців, «Сігмі» поки не вдалося.

{youtube}V06XL-7CbGM{/youtube}