Понад 100 лозівських школярів відвідали Фельдман Екопарк у Харкові +vd

Поїздку організував фонд «Патріоти» за ініціативи його засновника народного депутата України Анатолія Гіршфельда.

 

 Каталися верхи на конях, пізнавали світ тварин і просто розважалися. Понад 100 школярів Лозової та Лозівського району відвідали Фельдман Екопарк у Харкові 14 червня. Програма була різноманітною, тому цікавою дітям – від пізнавальної екскурсії до катання на гойдалках досхочу. Поїздку організував фонд «Патріоти», за ініціативи його засновника народного депутата України Анатолія Гіршфельда.

 Дітям показали 4 десятки екзотичних чотирилапих та крилатих, розповіли про них цікаві факти. Відвідини екопарку були інтерактивними, тому діти могли вільно питати про все, що їх цікавило, і перевіряти власні знання.

Школярам пояснювали, варто любити тварин, доглядати за ними та балувати смачним, і вони зможуть навчитися будь-чому.  

На конюшні дітям дозволили торкатися коней, а також покататися на них. Усі понад 100 діток з Лозової та Лозівського району вчилися сидіти у сідлі. Ця частина екскурсії найбільше сподобался школярам.

 Після знайомства з усіма зоомешканцями на дітей чекав обід і вільний час, який лозівським школярам було на що витратити, адже більшість хлопців і дівчат ніколи не були в екопарку.

Діти та педагоги подякували організаторам за яскраві враження. Такі екскурсії планують проводити і надалі, пояснив помічник нардепа Олександр Неділько.

 Загалом екопарк у Харкові відвідали діти з 5 районів округу нардепа Анатолія Гіршфельда. Щоб кількагодинна дорога додому була цікавішою, школярі отримали пакунки, з солодким та фруктами.

 {youtube}501db9y09Rg{/youtube}