Лозівчанин з Краснопавлівки взяв срібло у чемпіонаті світу з вільної боротьби +vd

Тренер з вільної боротьби Аркадій Іліметов на чемпіонаті світу, серед ветеранів, здобув срібну медаль. Змагання проходили у Польші, у місті Валбжих. 

Аркадій Іліметов розповів, нагорода не далася легко, під час першої  сутички з американцем дуже хвилювався, але переборов страх і виступив з результатом 6:0 на свою користь. У другій сутичці змагався із учасником із Франції, здобув перемогу із результатом 4:0. Чемпіонат світу це юнацька мрія, наголосив спортсмен. Він був чемпіоном СРСР та України, але на масштабніші змагання тоді поїхати не зміг.

Дорога до місця проведення змагань зайняла 2 доби, ще 4 дні Аракадій Іліметов пробув у Польші. 12 жовтня призер повернувся додому. Чемпіон говорить, до поїздки довго та ретельно готувався. Допомагали мер Лозової Сергій Зеленський, аграрій Віталій Орлов, голова райради Володимир Лаптєв.  Дуже підтримували друзі та сім’я. Рідні вболівали за спортсмена у прямому ефірі, дивилися всі його бої. Прямо звідти передавав їм вітання, зазначив Аркадій Іліметов.

Аркадій Іліметов працює тренером 30 років. Зараз він тренує хлопців і дівчат у ДЮСШ «Спартанець». Після змагань кардинально у житті нічого не змінилося, зазначив чемпіон. За його словами, він і надалі тренуватиме своїх вихованців та готуватиметься до змагань у наступному році, тепер Аркадій Іліметов планує привезти додому золото.

Юлія Шаповалова 

 {youtube}WomB0L-wwAU{/youtube}