Як самостійно випрати хутряний комір або рукава вдома без зайвих зусиль і спеціальних засобів

Як випрати хутряний комір або рукава в домашніх умовах

При наближенні холодів і зимових морозів хочеться вберегти тепло нашого верхнього одягу, зокрема його найніжніші елементи – хутряний комір або рукава. Знаю, це здається складною задачею, але насправді можна забезпечити прекрасний догляд за хутром усього відомими домашніми засобами. Таким чином, ви не тільки збережете його привабливість, а й продовжите його тривалість інтенсивного використання.

При наближенні холодів і зимових морозів хочеться вберегти тепло нашого верхнього одягу, зокрема його найніжніші елементи - хутряний комір або рукава. Знаю, це здається складною задачею, але насправді можна забезпечити прекрасний догляд за хутром усього відомими домашніми засобами. Таким чином, ви не тільки збережете його привабливість, а й продовжите його тривалість інтенсивного використання.

Перш за все, необхідно зазначити, що хутряний комір або рукава високого якості, безумовно, витримує теплову обробку. Програма прання, яку можна застосувати в цьому випадку, має бути високою температурою, щоб гарантувати усунення всіх мікроорганізмів, які можуть знаходитися на хутрі. Наступним кроком цього процесу є гребінець або гелі для хутра, який можна розподілити по всій поверхні коміра чи рукава, починаючи від верху і рухаючись вниз.

Після цього вам потрібно залишити хутро у відкритій положенні, щоб воно висохло саме при кімнатній температурі. Важливо пам’ятати, що головним ворогом хутра є вода, тому прання хутра потрібно проводити тільки попередньо просушив його. Ви теж можете очистити хутро виробника, утримуючись від прання в воді. Якщо на хутрі є лише неприпустимі залишки, їх можна уважно обробити губкою або тканиною, злегка змоченою в мильній воді. Тоді, ваш комір чи рукава будуть виглядати настільки прекрасно, наче новому хутру не було жодного дня використання!