Шпинат – це один з найбільш цінних овочів, який вважається дієтичним і корисним для здоров’я. Його можна використовувати в різних стравах, включаючи супи. Відмінним варіантом приготування супу з шпинатом є використання замороженого шпинату. За допомогою цього інгредієнта можна швидко і смачно приготувати дуже смачний суп.
Для приготування супу із замороженого шпинату потрібно взяти каструлю і виливши в неї трохи олії, обжарити порізану цибулю. До цього додають просіяне борошно і трохи підсолену воду. Після цього додають заморожений шпинат і все це відварюють протягом 10 хвилин.
Потім до супу додають просіяне картоплю і відварюють до готовності. Перед відключенням вогню в суп кладуть вершки і готують суп замороженого шпинату ще 3-4 хвилини.
Суп із замороженого шпинату готовий. Він має ніжний смак і солодкий присмак. Цей суп можна придбає блендером, щоб він став ще більш ніжним і однорідним. Також, якщо бажаєте, до супу можна додати яйце. Щоб це зробити, треба вбити яйце у окремій мисці і додати його в суп, перемішавши. В результаті отримаєте неймовірно смачний і корисний суп із замороженого шпинату.
Супчик з шпинату приготований по-угорськи
Цей супчик з шпинатом приготований по-угорськи – це справжній джерело корисних речовин і смачний обід для всієї родини. До готування цього супу необхідно придбати наступні інгредієнти: заморожений шпинат, картоплю, цибулю, трохи олії, вершки, яйце, просіяного, сіль.
Спочатку треба відварити картоплю в каструлю з питною водою. Потім в іншій каструлі обсмажуємо цибулю на олії, додаємо заморожений шпинат і готуємо ще декілька хвилин.
Після цього шпинат з цибулею кладуть в блендер, додають вершки та просіяний часник. Все це ретельно перемелюємо, щоб отримати однорідну консистенцію.
Отриману масу з блендера переливають в каструлю з відвареною картоплею, додають сіль за смаком і готують ще протягом кількох хвилин.
Якщо хочеться додати ще інші овочі, можна використовувати свіжі моркву, капусту чи інші овочі, які є в холодильнику. Їх достатньо замінити частиною шпинату або додати до супу окремо підчас приготування.
Не забувайте, що суп з шпинатом по-угорськи можна подавати з яйцем, яке потрібно розбити в склянці і долити до готового супу перед подачею на стіл. Це додасть смаку і зробить суп ще смачнішим.
Такий супчик з шпинатом приготований по-угорськи – це смачний і корисний страва, який може бути прекрасним варіантом для обіду або вечері. Спробуйте його приготувати самі і насолоджуйтесь його неповторним смаком та користью для здоров’я.
Смачний суп-пюре зі шпинату
Для приготування смачного супу-пюре зі шпинату потрібно придбає кілька необхідних інгредієнтів. Це, звичайно, головний інгредієнт – заморожений шпинат. Також треба мати картоплю, цибулю, сіль, просіяне борошно, яйце, вершки і декілька приправ.
Перед початком приготування супу, необхідно відварити шпинат. Для цього кладуть заморожений шпинат у каструлю з питних водою і варять протягом трохи часу. Потім шпинат відкидають на друшляк, просіюють і розтирають блендером до однорідної консистенції.
Далі готують картопляний пюре. Для цього картоплю очищують, нарізають на кубики і відварюють у каструлі з водою. Коли картопля стане м’якою, її опускають у воду зі шпинатом і варять разом трохи часу.
Поки суп вариться, готують вершкове-цібульове пюре. Для цього цибулю мелко ріжуть і обжарюють на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім додають просіяне борошно і короткий час смажать разом. Далі додають вершки і варять до густоти, постійно помішуючи.
Після цього все готове інгредієнти об’єднують. Для цього шпинатове пюре переливають у картопляний бульйон і варять разом ще декілька хвилин. Потім додають вершково-цибульове пюре і варять ще трохи часу. На кінець додають яйце і доводять до готовності.
Такий смачний суп-пюре зі шпинату можна подавати з хлібцями, зеленню або вершками. Він не тільки смачний, але й корисний, оскільки шпинат багатий на вітаміни і мінерали. Спробуйте приготувати цей суп-пюре і ви не пошкодуєте!
Рецепт найпростішого овочевого супу
Для приготування найпростішого овочевого супу замість вершків можна використовувати готувати вершкове масло. Для цього велику каструлю трохи розігрівають на плиті з додаванням трохи олії.
Цієї версії супу цікавою робить інгредієнт – шпинат. Його можна замінити іншими овочами, такими як картопля, цибуля або морква. До каструлі додають ці овочі разом з просіяним борошном і смажать до золотистого кольору.
Потім до каструлі додають сіль і готувати ще трохи, перед тим, як додати воду. Після цього суп потрібно варити на помірному вогні, поки овочі не стануть м’якими. Варіть суп протягом 10-15 хвилин.
Щоб дати супу більш насичений смак, його можна просолити і поперчити за смаком. Якщо вам сподобався суп зі шпинатом, ви можете спробувати приготувати його з іншими зеленими овочами, такими як кроп, петрушка або шпинат.
До супу можна додати також страву з яйцем. Для цього яйце розбивають у миску і додають трохи солі. Добре розбити вилкою і додати в суп, коли овочі вже готові.
Готовий суп кладуть в глибоку тарілку і підсипають вершками. Вершки можна також замінити на готові сирні пиріжки або грінки. Смачного!