Розмальовуємо і знаходимо несподівані використання картонних коробок своїми руками

Створюємо своїми руками незвичайні вироби з картонних коробок

У нашій сучасній епохі, коли дитині все можна придбати в магазині, виготовити щось своїми руками значить дарувати не тільки оригінальний подарунок, а й незабутні емоції. Картонні коробки – це безліч можливостей для творчості. З них можна створити майже будь-що, незалежно від їх розміру і форми.

Один із варіантів використання картонних коробок – створення машини або навіть кілька машинок. Для цього достатньо мати картонну коробку середнього розміру, наклейки і клей. Виріжте одну сторону коробки, щоб зробити вікна чи двері машини. Поживтримуйте цей метод для всіх деталей, додайте наклейки з номерною знаку і ваша машина готова до подорожей!

Картонні коробки також можуть бути використані для виготовлення одягу для ляльок. Щоб зробити це, потрібен картон, ножиці, клей і папір. Розріжте картон на форму ляльки, після чого згладжуйте його і вирізайте бажану форму ляльки. На отриману форму насадіть паперові наклейки, надійно приклеюючи їх на картонній основі. І ось ваша лялька готова для гри та пригод!

Яскраві валізи можна зробити з використанням картону та обкладинок з паперу. Для цього дотримуйтесь наступного алгоритму: зробіть прямокутник з картону, утворивши його по боках за допомогою ганчірочку. У порожній частині зробіть маленький отвір. Використовуючи папір обкладинки, наклейте його на зовнішню сторону картону, знизу і по боках. Тепер ваша валіза яскрава і готова до подорожей!

Що можна зробити з коробок для дітей

Що можна зробити з коробок для дітей

Коробки зазвичай використовуються як упаковка для різних товарів, однак, якщо ви вмієте уявити їх у новому вигляді, вони можуть стати витвором мистецтва своїми руками. Картонні коробки – це безліч можливостей для креативної діяльності, особливо для дітей.

Одним із способів використання коробок для виготовлення іграшок є створення ляльок. Якщо у вас є картонні коробки середнього розміру, ви можете скласти ляльку, вирізавши з них форму тіла і одягнувши її в різні кольорові папери. Зробіть зачіску, наклейте карівцем очі, і наша лялька готова! Так само, ви можете зробити і машину – виріжте форму автомобіля з коробки, прикрасьте її кольоровими паперами і наклейками, і ваша машина готова до поїздок!

Назвавши кілька способів створення головних героїв телевізора. Ви можете використовувати техніку як ляльки або як один великий короб для створення ляльки. Щоб зробити кухню/супермаркет, розріжте одну з частин коробки і змастіть клей або фарбу на його сторону, прикрасьте підручними матеріалами, чистим папером. Кухня в газові пристойна кімната, стіл, вставимо його у дверцята. Усі гілки переплуталися з ганчірочку. Клейка стрічка може стати навіть немовлям – дітям буде обов’язково маючи таку назбиралося майже створіння з паперу та картону. Тепер ваша дитина може гратися такими іграшками та не тільки.

Також, з великої коробки можна зробити ліжечко або валізу для ляльок. Валізу можна виготовити, обрізавши верхню частину коробки і змастивши клей або фарбу її, а потім прикрасить її пластиковою, точно: lofhol. Будемо текстилем. Ліжко для ляльки. Ми зробимо необхідний шматок великої перегородки, приклеїть його на одну з боківок коробки, перегородку та боківки згладжуйте по контуру. Тепер лише поставте на один бік ліжечко зверху і на них. Її ляльки могуть мати власне ліжечко!

Телевізор

Картонна коробка може стати основою для виготовлення незвичайного виробу – телевізора. Для цього необхідно розібрати коробку на декілька частин: одна частина стане екраном, інші – для корпусу та підставки. Зробіть вирізи для динаміків та інших деталей.

Маючи картонну коробку середнього розміру, можна виготовити цікавий телевізор. Зафарбуйте коробку в яскраві кольори, на наклейках зі своїми улюбленими телеперсонажами розкрасьте його ще більше. Щоб зробити зображення на екрані реалістичнішим, можна вставити картинки зеркально, які будуть відображатись.

Для виготовлення екрану можна використовувати картон чи пластик. Робимо вирізи певного розміру в техніці скрапбукінг, а потім клеємо тонкий пластик або папір. Щоб уникнути викривлень зображення, рекомендується подавати зображення ззаду, так само, як роблять це з плакатами. Для зручності маючи отвір, які підходятиме під величину пульта дистанційного керування, потрібно його зробити. На виріб наклеюємо наклейки з кнопками та іншими деталями.

Тепер нам залишилась ліжечко, на якому будемо розміщувати наш виготовлений телевізор. Для цього ми можемо склеїти малу картонну скриню або валізу. Скриню можна прикрасити за бажанням – фарбувати, обклеювати. Згладжуючи смужку паперу чи невелику стрічку, ми можемо приклеїти ганчірочку до скрині. Туди можна скласти декілька книжок або ляльок.

Робимо іграшковий будиночок

Для виготовлення іграшкового будиночка нам знадобиться картонна коробка середнього розміру. Таку коробку можна отримати зі звичайної упаковки після товарів. Яскравими паперами або фарбами можна обклеїти або розмалювати будиночок, щоб він виглядав більш оригінально. Для початку необхідно зробити виріз на одній з частин коробки, як це зроблено на сайті igrovoiblog.net.

Тепер ми маємо майже готову будівлю для нашої іграшкової ляльки. Будемо робити будиночок більш зручним для дитини. За допомогою паперу та клею можна вирізати телевізор, ліжечко, машину, ганчірочку і безліч інших меблів та предметів. Їх можна використовувати як усередині будиночка, так і зовні.

Окремі компоненти будиночка, наприклад, валіза чи скриня, також можна виготовити з картону. Валіза буде відмінним аксесуаром для ляльки, якій можна пакувати скарби та необхідні речі. Щоб зробити валізу, вирізаємо з картону дві однакові частини та з’єднуємо їх по боках. До верхньої частини можна прикріпити невеликий ручку з пластику або пластикову пробку.

Також можна виготовити і відокремлені меблі для будиночка, наприклад, стілець, стіл, кроватку, диванчик і т.д. Для цього необхідно склеювати декілька шарів картону або використовувати намалювання меблів на звичайному папері. Для створення крісла або стільця можна згладжувати гострі кути картону під час різання. Такий будиночок стане чудовою грою для дитини, адже вона може самостійно виготовити все необхідне та обсадити свою іграшкову ляльку різними предметами.

Машинки для ляльок

Машинки для ляльок

Якщо у вас є маленька донька або сестричка, можна виготовити машинку для її улюбленої ляльки. Для цього нам знадобиться картонна коробка від паперу або упаковки, клей, яскраві наклейки та різнокольоровий папір.

Спочатку ми беремо коробку і робимо з неї машину. Для цього вирізаємо одну сторону коробки, щоб утворився отвір для маленької ляльки. Згладжуємо гострий край. На другому боці коробки приклеюємо картонні колеса зроблені з пробки або паперу.

Тепер, маючи машинку, ми можемо зробити її ще цікавішою. Робимо пластикове ліжечко з різнокольорового паперу та прикраси з наклейками. Також можна намалювати на коробці телевізор з яскравим папером або використовувати техніку квілінг, щоб створити вигнуті форми.

Необхідно дотримуватись свого задуму та бути уважними. Вирізаємо різні частини з картону та приклеюємо до машинки. Зробіть улітку скриню для речей, прив’яжіть до неї ганчірочку для верхньої одягу ляльок. Вона буде всіляко своїми прикрасами. Такі машини мають безліч можливостей для креативу, кожна з них має свою власну історію. Вона також може бути подарунком до нього для вашої дитини.

Робимо іграшкову валізу

Якщо у вас є картонні коробки, ви можете зробити з них незвичайну іграшкову валізу. Цей виріб можна використати як звичайну валізу для іграшок, або як елемент декору у дитячій кімнаті.

Для початку, знайдіть коробки підходящого розміру. Беремо дві картонні коробки – одну з меншого розміру і одну з більшого. Коробки можна знайти, наприклад, в упаковках телевізорів або інших побутових пристроїв.

Починаємо робити валізу. Вирізаємо прямокутники з клейової пробки і приклеюємо їх на бік валізи. Це будуть ручки, за які ми будемо тримати валізу.

Далі можна прикрасити валізу за бажанням. За допомогою кольорового паперу і клею можна розкрасити валізу улюбленими кольорами, приклеїти наклейки або намалювати малюнки. Також можна вирізати з картону або паперу середнього розміру пластик для валізи і зліпити його згладжуючи його за допомогою ганчірочки або іншої гострої штучки.

Маючи таку іграшку, дитина може розмістити у валізі свої улюблені ляльки чи машини, а також різні іграшкові речі. Яскравий і креативний дизайн валізи зробить її особливою і привабливою для дитини.

Скриня для господині

Скриня для господині

Картонна скриня – це чудова ідея для створення зручного меблевого виробу. Завдяки безлічі варіантів оформлення, ви можете створити унікальний предмет інтер’єру, який буде гармонійно вписуватися в ваш будинок.

Для виготовлення скрині вам знадобиться картон, папір, клей та різні декоративні елементи, такі як наклейки, фурнітура, тканина тощо. Спочатку оберіть розмір та форму скрині, щоб вона відповідала вашим потребам. Потім виріжте всі необхідні деталі з картону і склейте їх разом.

Додайте кришку до вашої скрині і прикрасьте її за власним смаком. Для цього використовуйте різні матеріали – папір, тканину, фарбу, наклейки тощо. Створіть незвичайне оформлення, яке буде відображати ваш стиль та особистість.

Якщо ваша скриня буде призначена для дитини, ми пропонуємо створити в ній мініатюрний світ з ляльками та іграшками. Виріжте вікно в одній з бічних частин скрині і зафарбуйте його так, щоб воно симулювало пластикове вікно. Додайте до інтер’єру ляльки, машини, ліжечко, ганчірочку та інші предмети, щоб створити повноцінний ігровий простір.

Тепер ваша скриня готова! Ви можете використовувати її для зберігання речей, як упаковку для подарунків або просто як декоративний елемент. Насолоджуйтесь процесом виготовлення своїми руками і радуйтеся унікальному виробу!