Як отримати густу піну з вершків за допомогою блендера

Як збити вершки 33 у міцну піну блендером

Збивання вершків у міцну піну — це важливий крок у приготуванні смачного крему чи соусу. Але не завжди таке збивання виходить настільки яким його хотілося би бачити. Щоб отримати мінімальну кількість жирності у вершках, потрібно звернути увагу на кілька правил.

Перш за все, перед початком збивання вершків, вони повинні бути холодними. Краще взяти вершки, які перед цим були трохи виставлені у морозильну камеру, щоб досягти кращого результату. Білки також повинні бути холодні, і краще взяти яєчні білки. Додатково можна заморозити тефлонову піалу, в якій будемо збивати вершки, щоб збільшити шанси отримати добрий результат.

Наступне правило полягає в тому, що потрібно збивати вершки на найбільшій швидкості блендера. Ми ставимо блендер у режим збивання вершків і починаємо збивати. У випадку, якщо крем не збивається, можна додати трохи цукру-пудри, щоб збільшити шанси на успіх.

Інша порада полягає в тому, що не варто забувати про те, щоб збивати вершки ретельно. Щоб крем вийшов густим і міцним, потрібно трохи попрацювати рукою, не просто увімкнути блендер і залишити його самостійно. Збивати вершки слід до того моменту, поки вони не почнуть утримувати форму піків. Цей момент можна відслідкувати за допомогою ложки: якщо на ній залишається крем, то збивання ще не завершене.

Також, щоб збити вершки у міцну піну, можна додати столову ложку молочного крему або масла, яке також має бути в холодильнику. Цей продукт допоможе краще збити вершки і зробить їх більш густими. Але варто пам’ятати, що це може збільшити кількість жирності в кремі.

Тепер, коли ви знаєте основні правила збиття вершків у міцну піну блендером, можете легко приготувати смачні курячі креми чи соуси. Насолоджуйтеся смаком і створюйте неймовірні десерти зі збитими вершками!

Урок кондитерської майстерності

Урок кондитерської майстерності

Коли ми говоримо про кондитерську майстерність, одним з основних навичок, які потрібно володіти, є вміння збивати крем. Це просто, але виходить смачно і красиво. Перед початком збивання краще охолодити всі інгредієнти: вершковий крем, яйця, масло. Виміряємо потрібну кількість вершків і ставимо їх у холодильник.

Перш ніж збити крем, ми збільшуємо швидкість збивання білків. Якщо ми збиваємо крем безпосередньо в піалі, білково-цукрова маса буде дуже багато, а крему вийде менше. Тому краще використовувати піалу з мінімальній висотою стінок. Замість піали можна використовувати посудину з вузьким дном.

Збиваємо білки з начинкою ретельно, дотримуючись правил. Порада: якщо маса стане густішою, можна додати трохи пудри для збільшення обсягу. Також можна використовувати желатин для зміцнення крему. Увага, желатин слід приготувати заздалегідь і охолодити. Потім його додають з молочним кремом.

Перед збиванням крему треба бути уважним до складу вершкового продукту. Якщо жирності недостатньо, то крем може не вийти або буде замість нього масло. Вибираючи вершковий продукт, звертайте увагу на термін придатності. Ставимо крем у холодильник на кілька годин, щоб він став ще густішим і міцнішим.

Вершковий крем – кондитерський шедевр

Вершковий крем – це один з найпопулярніших і найсмачніших видів крему, який додає неповторний смак і аромат кожному десерту. Його можна використовувати для приготування тортів, пирогів, кексів та інших солодощів.

Для приготування вершкового крему потрібно мати певну кількість свіжої вершкової маси з вмістом жирності не менше 33%. Звичайно, таку масу можна придбати в магазині, але краще приготувати її самостійно. Для цього візьмемо холодильний продукт, збиті білки з цукровою пудрою і будемо збивати масу до отримання стійкого крему.

Для початку візьмемо піалу, в яку ставимо холодну вершкову масу. Для досягнення міцної піни збивати крем потрібно на низькій швидкості, а потім поступово збільшувати швидкість. Уважно слід стежити за процесом збивання, щоб не перебити білки. Збивати масу потрібно ретельно, доки крем не вийшов стійким і однорідним.

Для приготування вершкового крему можна використовувати як свіжі, так і курячі білки. Важливо дотримуватися правил збивання: ретельно розділити білки від жовтків, склад має бути холодними, а крем потрібно збивати на мінімальній швидкості. Під час збивання можна додати масло, що збільшує міцність вершкового крему і робить його більш ніжним і смачним.

Приготування

Приготування

Перед тим, як збити вершки 33 у міцну піну блендером, потрібно приготувати всі необхідні інгредієнти та кухонні прилади. Для цього вам знадобиться піала, білків яєць та вершковий крем.

Починаємо з приготування білково-цукрової маси. Оскільки білки курячих яєць повинні бути у холодильнику, замітку збивати їх краще у холодному стані. Збиваємо білки на максимальній швидкості міксера, додаючи цукровий пудрий випадку потреби. Вибираємо швидкість збивання залежно від жирності курячих яєць: для жирних яєць швидкість збивання повинна бути мінімальною, а для менш жирних – трохи більше.

Після того, як білки збиті до стійких піків, ставимо збиті білки у холодильник. Тим часом готуємо вершковий крем. Для цього беремо вершковий крем та масло. Збиваємо їх разом до однорідної консистенції.

Звертаємо увагу, що білкові піки мають бути холодними перед тим, як збивати їх з вершковим кремом. Такий підхід допомагає збити вершки у міцну піну. Додаємо збиті білки до вершкового крему і ретельно змішуємо їх до однорідності.

Тепер блендером збиваємо молочний крем з білково-вершковою масою. Збивання триває до того моменту, поки маса не стане густою та пишною. У разі потреби можна додати трохи цукрового пудру.

Таким чином, приготування вершків 33 у міцну піну блендером вимагає точного дотримання правил та уваги до деталей. Результатом цього процесу буде ніжний та смачний крем, який можна використовувати для прикрашання різних страв.

Збиті білки особливості приготування

Збиті білки особливості приготування

Білкові вершки – це незамінний інгредієнт в багатьох кулінарних рецептах. Їх можна використовувати як окремий десерт, додавати до кремів і пирогів, а також використовувати для прикраси тортів і кавових напоїв. Але їх збивання має деякі особливості, про які варто знати, щоб досягти максимального результату.

Перш ніж починати збивати білки, потрібно взяти до уваги декілька правил. Краще використовувати яєчні білки курячих яєць, що знаходяться у холодильнику. Холодні білки збиваються краще, а також зберігають форму краще під час збивання.

Перш ніж збивати білки, зберігайте увагу на чистоті посуду, в якому будете збивати. Підготуйте піалу з високими стінками, щоб було більше місця для збивання. Також потрібно переконатися, що немає навіть найменшого сліду жирності на посуді, оскільки це може завадити збиванню білків.

При збиванні білків краще використовувати мінімальну швидкість міксера. Збивати їх потрібно поступово, починаючи з низької швидкості, а потім збільшувати її поступово. Такий підхід дозволяє досягти більш стійких піків і запобігти перезбиванню білків.

Під час збивання додайте до білково-цукрової маси поступово цукор або пудру. Таким чином, цукор повільно розчиниться і білки стануть ще більш стійкими. Важливо додавати цукор або пудру не на початку збивання, а безпосередньо перед закінченням.

Якщо ви готуєте крем з збитих білків, додайте масло вже після збивання білків. Це дозволить уникнути згущення маси і забезпечить крему потрібну консистенцію.

Після того, як білки вийшли в стійкі піки, краще зразу використовувати їх у приготуванні. Збиті білки не рекомендується зберігати довго, оскільки вони втрачають свою стійкість і могуть втратити важливі характеристики.

Балуємо домочадців оригінальними десертами

Балуємо домочадців оригінальними десертами

Один з найулюбленіших способів балувати домочадців – це приготування смачних молочних десертів. Ми можемо збивати вершки 33 у міцну піну блендером, додавати цукор і вийшов чудовий вершковий крем. Щоб збити вершки в піку, нам потрібно мати холодильника холодний посуд і холодні вершки. Вершки ставимо в холодильник на деякий час перед збиванням, щоб збільшити їх об’єм.

Для збивання використовуємо блендер або міксер. Збиваємо вершки на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її. Білок має бути холодним, тому краще всього використовувати курячі яйця, збережені в холодильнику.

Склад вершкового крему може бути різним, додавати можна цукровий пудри, масло або інші смаки. Просто приготувати вершковий крем, ми збиваємо білки, додаємо цукрову пудру та збільшуємо швидкість збивання. В результаті отримуємо білкову масу, яку можна використовувати як основу для крему.

Не забувайте про жирність вершків – вибирайте продукт з менше жирності, щоб крем вийшов легким і ніжним. Крім того, ретельно відбирайте яйця – краще використовувати свіжі курячі яйця з надійного джерела.

Замість вершків можна використовувати інші молочні продукти, наприклад, йогурт або кефір. В цьому випадку при збиванні краще використовувати спеціальний препарат для збиття вершків, який можна придбати в магазині.

Увага: перед використанням зверніть увагу на склад препарату і дотримуйтеся всіх правил його використання. Не забувайте про основну пораду – збивати вершки краще безпосередньо перед подачею страви на стіл.