У Лозівській громаді формують перелік доріг на яких виконають поточні ремонти

photo 2023 03 10 14 49 03

З настанням весни КП “Еко-Сан” спільно з Управлінням житлово-комунального господарства розпочало обстеження доріг міста та старостинських округів. Кошти на поточні ремонти центральних та внутрішньоквартальних доріг, тротуарів та облаштування паркувальних місць проситимуть виділити міських депутатів.

На сьогодні вже обстежили дороги у Краснопавлівці, Орільці та Панютиному. Визначилися з ділянками, які потребують першочергових ремонтів, поінформував директор КП “Еко-Сан” Володимир Селезньов. У Лозовій оглянули дороги, якими курсує громадський транспорт. Цього року після

зими вони пошкоджені менше ніж зазвичай. Є проблеми по вулиці Кооперативній та Моторного, де найчастіше рухаються вантажівки.

За сприятливих погодних умов КП “Еко-Сан” готове приступити до роботи, говорить його керівник. Частково матеріали є, техніку майже підготували, запустять роботи з виготовлення асфальто-бетонної суміші.

Також комунальники обстежують тротуари, внутрішньоквартальні дороги та вивчають пропозиції мешканців щодо облаштування паркувальних місць у дворах багатоквартирних будинків.

Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко просив активізувати роботу щодо дотримання правил благоустрою у дворах багатоповерхівок. Власники автомобілів нерідко порушують їх, заїжджаючи на газони, тротуари та інші не встановлені для цього місця. Ба більше, припарковані авто перед під’їздами, перешкоджають проїзду спецавтомобілів — швидкої та пожежних.

Наразі Управлінням житлово-комунального господарства до поліції направлено 40 матеріалів, які свідчать про паркування у невстановлених місцях, поінформував присутніх керівник Управління Микола Пономар.

–>

Джерело: Лозівська міська рада