Переїхала з Донеччини і стала рідною Лозівщині

photo 2023 03 14 16 34 51 2

З ювілеєм привітали Наталію Відлер, фельдшера Єлизаветівського ФАПу. Медик працює у Лозівській громаді громаді з 2015 року. До цього мешкала у м. Єнакієве Донецької області. У Лозівському центрі первинної медико-санітарної допомоги пані Наталію називають однією з найкращих, а пацієнти її люблять та цінують.

Найтепліші привітання від голови Лозівської громади Сергія Зеленського ювілярці передав його заступник з медицини Валерій Крикун. На цій посаді він з 13 березня. Свою роботу розпочав з більш детального вивчення потреб ФАПів та амбулаторій громади, проблемами яких опікувався, працюючи заступником голови Лозівської районної ради.

Спільно з керівником первинної медицини Олексієм Євсєєвим заступник міського голови оглянув медзаклади у Єлизаветівці, Яковлівці, Герсеванівці та Чернігівському. У Краснопавлівці оглянули нове приміщення для амбулаторії. У планах її перевести у будівлю старостинського округу, де знаходитимуться й інші важливі для мешканців селища служби та організації. На обсяг медичних послуг переїзд не вплине, а якість має покращитися, адже пацієнтів прийматимуть у нових комфортніших кабінетах.

–>

Джерело: Лозівська міська рада