Найсмачніший рецепт «Тещиного язика» з кабачків – нескінченна насолода для смакування!

«Тещин язик» з кабачків найсмачніший рецепт

Святковий стіл – це завжди особливий час, коли ми кладемо на нього найсмачніші страви. І одна з таких страв безумовно є “тещин язик”. Ця рафінована закуска з великою концентрацією смаку та насиченим ароматом може бути головною окрасою вашого святкового столу.

Для приготування цієї смакоти необхідно взяти кабачки та змішати їх з морквою, які мають яскраві солодкі смаки. За смаком додамо сіль, цукрового буряка, болгарського перцю та часникові зубчики. Отриману масу тушкуємо на рослинній олії, після чого доводимо до готовності.

Щоб додати унікальний смак і аромат, пропонуємо додати томатної пасти. Якщо ви хочете зробити цей рецепт нейтральнішим, можна використати сорту кабачків, яка має більш нейтральний смак. В конці приготування додамо дрібно нарізані томи та корінчики петрушки.

Пропонуємо подавати “тещин язик” з гранатом та зеленню на стіл напередодні зими. Для оформлення можна використати консервні банки, або робити кульки з фаршу з допомогою спеціальної насадки на м’ясорубці. Цей простий, але дуже смачний рецепт нікого не залишить байдужим!

Несмачний овоч не такий вже простий…

Щоб приготувати смачну закуску «Тещин язик» з кабачків, спочатку очищаємо кабачки від шкірки і насіння. Потім ріжемо їх на тонкі кола. Для отримання помелу кабачків можна використати натерку або нож з тонкими зубчиками.

До помелу додаватимемо яскраві і соковиті овочі: моркву, томатну пасту чи свіжі томати, болгарський перець. Їх ріжемо довгими смужками або тонкими колечками. Товстими кілечками кладемо олію для тушкування. Зберігаємо нейтральний смак овочів.

Якщо закуска має бути солодкішою, то до помелу додаємо цукрового сиропу або додаткових солодких овочів. Допомогою яйця можна збільшити концентрацію солодкого смаку.

Для оформлення можна використовувати різні техніки, наприклад, додати декоративного перцю, свіжу зелень або зірочки паперу. Не забудьте про часникові зубчики, які після довгого запашки стають мають приємний аромат.

Ця закуска надзвичайно смачна і насичена, включаємо вона найрізноманітніші смаки та текстури овочів. Вона особлива, якщо її подавати під рафіновану мясну або рибну страву.

Смачно і просто закуска «П’ятихвилинка»

Смачно і просто закуска «П’ятихвилинка»

Ви шукаєте простий і смачний спосіб приготувати закуску на швидку руку? Спробуйте смачну і просту закуску «П’ятихвилинка».

Для приготування цієї закуски необхідно мати наступні інгредієнти: тещин язик (оригінальний і нейтральний смак), болгарські перці (яскраві та мають рослинну рефіновану олію), моркву (яскраву за кольором та зміцнює імунітет), цукровий буряк (мають високу концентрацію цукру), томатну пасту (з насиченим томатним смаком), часникову пасту (з насиченим часниковим смаком), сіль і перець (додають солодко-гострий смак).

Приготуваня закуски «П’ятихвилинка» досить просте і не займе багато часу. Очищаємо тещин язик, моркву та перці. Моркву настригаємо на тонкі соломки, а перці нарізаємо на тонкі соломки або товсті колечка.

На гарячу сковороду включаємо розігріваємо рослинну олію. Коли олія добре розігріта, кладемо на неї тещин язик і тушкуємо його з обох сторін до золотистого кольору.

Потім додаємо на сковороду моркву та болгарські перці. Тушкуємо їх протягом 2-3 хвилин, щоб овочі стали м’якими, але залишилися хрусткими. Після цього додаємо томатну і часникову пасту і протушковуємо ще 1-2 хвилини. Додамо сіль і перець за смаком.

Доповнюємо закуску «П’ятихвилинка» соком з половини лимона, щоб додати свіжості. Можна також додати нарізані зубчики часнику для пікантного смаку. Доводимо закуску до готовності і знімаємо з вогню.

Готову закуску можна подавати в гарячому або охолодженому вигляді. Вона чудово підходить як для святкового столу, так і для звичайного повсякденного обіду. Її можна подавати окремо або використовувати як начинку до бутербродів або пиріжків. Рецепт закуски можна варіювати, додавати або виключати інгредієнти за власним смаком і уподобанням.

Приготування

Для приготування смачної закуски “Тещин язик з кабачків” потрібно взяти молоді кабачки середнього розміру. Їх ретельно миємо та очищаємо від шкірки. Потім розрізаємо кабачки на тонкі пластівці за допомогою ножа або кухарського ножика.

Для начинки на тещиному язиці використовуємо суміш з різних овочів. Дрібно нарізаємо цибулину, моркву, болгарські перці та томати. Часникові зубчики розтираємо і додаємо до овочевої маси. Його можна також помелу на тертці. Всі овочі мають бути свіжими та смачними.

Приготовлену овочеву суміш обжарюємо на олії до золотистого кольору. Додамо розтерте яйце, солодкі перці, сіль і перець за смаком. Потім додаємо рафіновану рослинну олію для поліпшення концентрації смаку.

Після того, як начинка готова, пропонуємо зайнятися оформленням “Тещиного язика з кабачків”. Беремо пластинки кабачків та на кожну кладемо трошки овочевої начинки. Згортаємо пластинку як ролик та закріплюємо дерев’яними шпажками.

Готові рулети з кабачків викладаємо на стіл та прикрашаємо соком з помелу. Також можна додати свіжі зелені або цукровий горішок для прикраси. Такий святковий рецепт з оригінальним смаком “Тещиного язика з кабачків” підійде як гарна закуска на будь-який стіл.

Включаємо кулінарну фантазію

Включаємо кулінарну фантазію

Будь-яка господиня завжди має можливість приготувати святковий стіл з оригінальними стравами. Знайомтесь – ось рецепт натуральної закуски з кабачкових язичків з болгарським перцем і морквою.

Спочатку очищаємо кабачки від шкірки та насіння, потім язички стілками. Дрібно мелемо часник, плавлену полуницю на нейтральній рафінованій олії та на кришки розраховуємо смакову масу кабачка. Цукровий кабачок може бути незамінним інгредієнтом у приготуванні цієї закуски завдяки його нейтральному смаку.

Коли маємо насіння готову масу кабачкі посипаємо цукром, сіллю та товстими порошкованими помелом. Перець. яйце та олію додамо до різніх порцій овочів, і цим самим досягаємо хармонійного та насиченого смаку закуски.

Пропонуємо зі столовою ложкою оформити закуску вторинними склянками та додати на вісімдесят грам томатної пасті, або змішати її з борщовим і шматком моркви. З кавою солодкі і сильно пряні закуски мають концентрацію солі і сукупні домашній характер.

Потім моркву тушкуємо разом з болгарським перцем, смажимо зубчики часнику, а потім вже з помідорами консервованими на зиму.

Після оформлення стілу закуску можна прикрасити своїм оригінальним оформленням. Використовуйте свіже зелене яскраві листочки петрушки та моркви, оформлені із свіжими травами на посуд.

Ексклюзивна закуска на вашому столі

Ексклюзивна закуска на вашому столі

Пропонуємо спробувати особливу кабачкову закуску, яка стане справжньою родзинкою вашого святкового столу. Цей кабачковий деликатес здивує вас своїм незвичайним смаком і оригінальним оформленням.

Для приготування цієї закуски включаємо кабачки, моркву, болгарські перці, томатну пасту, часник, свіжі зелень і рафіновану рослинну олію.

Спочатку очищаємо кабачки від шкірки, потім робимо з них масу за допомогою блендера або м’ясорубки. До цієї маси додаємо проситий на дрібному помелу цукор і сіль, яйце і цілі язички часнику.

Потім до отриманої маси додамо томатну пасту і розтерту на дрібному помелу моркву. Змішуємо все добре і на кришку присипаємо свіжу зелень і доверху кладемо болгарські перці, нарізані кільцями. Це надасть закусці гарного вигляду і яскравих смакових ноток.

Тоді ми кладемо закуску у форму і посипаємо зверху трохи смаженої цибулі.

Після цього закуску потрібно тушкувати у духовці протягом 30-40 хвилин з температурою 180 градусів. При цьому загальна концентрація смаку куди більше підкреслиться.

Готову закуску прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Ви будете приємно здивовані її неперевершеним смаком та оригінальним оформленням.

Робимо заготовки на зиму оновлюємо льох

Час виконувати всіх сільських життя зобов’язує, і не втрачати можливості насолоджуватися смаком свіжих овочів узимку. Але що робити, якщо дощі все ніяк не дають змогу посадити капусту? Не втрачайте надію! У сорті “Белізар” поміж болгарських перців сховані смачні і солодкі зелені язички.

Нам треба настрогати моркву мелким помелом, викласті в ємність, закривши зверху кришкою, і засипати щільним шаром солі. Настояти день.Витягнути моркву, додати помідори можна зі шкуркою, пропаласти, так пожарний смак. Кабачки ошкребуємо з товстими оболонками, довгі та на великі тріщини і обрабати хлорною водою, розрахувавши, що вода матиме концентрацію до помелу грама на літр, остаточний захист їм, а зубчики часникові пропонуємо із рослинною олією.Цукор додаємо вже після того, як вимочили овочі в маринаді. Заливаємо олією, демонструємо її зубці, може з’явитися на поверхні отриманої бази. Що саме має бути і як вона буде розроблена до деталів після томатної пасти і кетчупу. Також можна додати і почніть примічати гурії піцу, спробуй його по своєму, об’єднавши кабачки с пам’яткою концентрацію, Болгарія Білизар часникові кабачкові помідори концентрацій як приготувати захисту. Від того, посиплюємо святковий стіл його солодкі помідори, а приготувати закуску викликається гуріями і томатна паста. Класичну зиму тробити кілька разів тушкуємо помідори.