У Лозівській громаді готуються до проведення національного мультипредметного тесту

Обговорити деталі проведення, поспілкуватися з організаторами та дати рекомендації щодо підготовчого процесу, до Лозівсьої громади завітав директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.  Разом з заступником Лозівського міського голови Володимиром Барановським, начальницею Управління освіти, молоді та спорту Вікторією Урванцевою та освітянами, оглянув місця облаштування тимчасових екзаменаційних центрів та наявність укриттів у цих будівлях.  

У порівнянні з минулим роком значно виросла кількість бажаючих взяти участь у Національному мультипредметному тестуванні, відзначив Олександр Сидоренко, тому готуватися необхідно ретельно.

За високий рівень організації Лозівською громадою мультипредметного тестування у 2022 році, директор Центру подякував керівництву міста, зокрема Лозівському міському голові Сергію Зеленському, Управлінню освіти, керівникам закладів.   

  • Ви зорієнтувалися й оперативно приймали правильні управлінські рішення й провели заходи на високому рівні, сказав Олександр Сидоренко.

Заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський відзначив, що освітяни ретельно й відповідально готуються до проведення тестування й сподіваються провести його відповідно до усіх вимог.  Подякував керівнику    Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександру Сидоренко за допомогу в організації,  поради й консультації, які освітяни отримали, як  минулого так і цього року.   

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада