Приготуйте смачний фастфуд у себе вдома: як зробити гамбургер власноруч?

Гамбургер власними руками – смачний фастфуд у вас вдома

Фастфуд — це швидкий спосіб харчування, який нерідко може призвести до негативних наслідків для здоров’я. Але що ж робити, коли виникає бажання скуштувати смачного гамбургера, але залишатися в комфортних умовах вдома? В цьому випадку найкращим варіантом буде приготувати гамбургер самостійно!

Для приготування гамбургера власноруч достатньо кількох простих інгредієнтів. По-перше, потрібно придбати свіжі булочки, які ви можете замовити в пекарні або приготувати самостійно. Розігріту піч до теплого стану і вимийте тісто на булочки. Коли вони будуть готові, можна приступати до приготування котлети.

Для цього вам знадобиться яловичий фарш, з якого ви сформуєте котлети. Обсушіть фарш, додайте салатні листя і накрийте його зверху ще одним шаром фаршу. Сформуйте котлету такого ж розміру, як булочка. Розігрійте сковорідку з олією і покладете на неї котлету. Смажте до золотистого кольору з обох сторін, дати котлеті трохи відпочити на рушнику.

Тепер залишилося тільки зібрати гамбургер. Розріжте булочку пополам і намажте майонезом на одну з половинок. На нього покладете котлету, салат, твердих сиру і інші додатки за вашим смаком. Закрийте гамбургер другою половинкою булочки і ваш смачний гамбургер власними руками готовий до споживання!

Гамбургер простий

Гамбургер простий

У сучасних умовах багато людей харчується фастфудом, але власноруч приготувати гамбургер можна самостійно і це не складно.

Для приготування гамбургера потрібно обсушіть котлети з яловичого фаршу і покладете їх на розігріту сковороду. Коли котлети стануть готовими, їх можна вимити майонезом або іншим соусом за смаком.

На булочки можна покласти салатні листочки, тверді сорти сиру, нарізаний помідор, цибулю або інші овочі за бажанням. Потім на булочку кладемо котлету і накриваємо верхньою частиною булочки.

Гамбургер можна приготувати з різними додатками: це може бути кетчуп, гірчиця, соус BBQ або інші соуси за смаком.

Гамбургер простий у приготуванні, але дуже смачний. Його можна спробувати як самостійно, так і з друзями. Такий фастфуд може бути смачною другою стравою або сніданком для дорослих і малюків.

Рецепт для тих у кого є час

Рецепт для тих у кого є час

Коли у вас є багато часу і бажання приготувати гамбургери самостійно, ви можете зробити це в затишних умовах свого дому. Завдяки цьому рецепту, ви зможете приготувати смачні гамбургери, які по смаку перевершать фастфуд.

Спочатку вам потрібно приготувати котлети. Для цього ви можете придбати яловичий фарш або зробити його самостійно. Обсушіть фарш, додайте у нього улюблені спеції та перець, а також інші інгредієнти на свій смак. Ретельно замішайте фарш, щоб усі інгредієнти добре змішалися. З формуйте невеликі котлети і розігріту пательню з невеликою кількістю олії. Смажте котлети з обох сторін до золотистого кольору.

Тим часом, вимийте салатні листки та наріжте томати і огірки. Заготовте булочки, які можна приготувати самостійно або придбати у магазині. Розріжте булочки на дві частини. На нижню частину покладете салат, котлету і прикрасьте її томатами та огірками. Потім накрийте гамбургер другою половиною булочки.

Гамбургер готовий до подачі! Підавайте його в теплому стані, щоб насолодитися смаком свіжих інгредієнтів. Ви можете подати гамбургер з картопляними чіпсами, кетчупом або іншими соусами на ваш смак. Тепер у вас є чудова можливість насолодитися гамбургером власного приготування разом з рідними та близькими. Приємного апетиту!