Рецепт приготовления запеченой курки с капустой

Запечена курка з капустою

Куряче м’ясо – один з найпопулярніших продуктів у наших кулінарних традиціях. Існує безліч способів його приготування, однак запіканка з курки займає особливе місце в серцях господарок.

Куряче м

Капуста – це незамінний овоч в українській кухні. Завдяки своєму насиченому смаку та багатству вітамінів та мінералів, вона додають багато корисних речовин в наш організм. Запіканка з куркою та капустою – гармонійне поєднання соковитого м’яса та виразної капусти.

Капуста - це незамінний овоч в українській кухні. Завдяки своєму насиченому смаку та багатству вітамінів та мінералів, вона додають багато корисних речовин в наш організм. Запіканка з куркою та капустою - гармонійне поєднання соковитого м

Приготувати запечену курку з капустою дуже просто. Спочатку м’ясо потрібно обсмажити, аби воно стало золотисте та набуло хрусткої скоринки. Потім курку прибирають з миски, а в цій же мисці карбують капусту. Зверху на капусту кладуть курку, і все разом відправляють в духовку на 30-40 хвилин. В результаті отримується солодке сморідне м’ясо та ароматність капусти. Смачного!

Приготувати запечену курку з капустою дуже просто. Спочатку м