Лозівські депутати виділили 10 мільйонів гривень на придбання екскаватора

Сьогодні, 27 квітня, на сесії Лозівської міської ради начальник Управління житлово-комунального господарства Микола Пономар доповів про необхідність придбання потужної техніки для ДП “Лозоваводосервіс”, яка дасть можливість оновлювати мережі водовідведення та водопостачання на великій глибині – до 6-7 метрів Наразі, для проведення робіт на колекторі по вулиці Машинобудівників, відповідну техніку водяникам доводиться орендувати. Іноді її відсутність призводить до затягування робіт.

Одночасно водяники усувають аварії на колекторах по вулиці Машинобудівників та на 4-му мікрорайоні. Наразі на різних ділянках необхідно замінити понад 600 метрів системи водовідведення, розповів заступник Лозівського міського голови Денис Петренко. Попередньо усунули аварію на колекторі, що на 3-му мікрорайоні. Комунальники розповідають, мережі не витримали вібрацій грунту після ракетних ударів тому обвали каналізаційних колекторів траплятимуться й надалі.

Депутати підтримали рішення щодо виділення фінансування на придбання нової техніки — екскаватора для ДП “Лозоваводосервіс”. Також виділили кошти на матеріали для заміни колектору по вулиці Машинобудівників та проведення благоустрою, після завершення робіт.

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада