У Лозовій народний депутат України Юлія Світлична відвідала заклади медицини та спорту

Разом з керівництвом громади та району обраниця розглянула питання подальшої реконструкції стадіону «Локомотив». Зауважила, що розвитку спортивної галузі у Лозівській громаді завжди приділялася увага. І стадіон «Локомотив», як один з прикладів, де створені умови для занять спортом, як малечі так і дорослих.

Наступним, у стаціонарному відділенні № 1, народна обраниця оглянула відремонтовану та оснащену новим обладнанням офтальмологію, ознайомилися з роботою муніципальної аптеки. У Катеринівському стаціонарі відвідала акушерсько-гінегологічне відділення. Привітала породіль та подякувала медичному персоналу за професіоналізм у наданні медичних послуг не лише жителям громади, а й сусідніх районів, які у важкі воєнні часи приїжджають народжувати до Лозової. Також відвідала неврологію, де наразі триває реконструкція відділення. Загалом Юлія Світлична відзначила високий рівень розвитку медичної галузі у Лозовій. Подякувала керівництву, депутатам та усім причетним.

– Медична галузь надзвичайно важлива сфера, тому на умови роботи лікарів та перебування пацієнтів безумовно необхідно звертати увагу, зауважила Юлія Світлична. – Разом ми зрушили цей великий ком з місця й провели реконструкції й ремонти у багатьох відділеннях, оснастили їх новим обладнанням. Безумовно роботи ще багато, та я переконана, що й міський голова й депутатський корпус прикладуть максимум зусиль для досягнення нових цілей. Я продовжу підтримувати Лозівську громаду, її медичну та соціальну сфери, й робитиму усе, щоб люди бачили результат. Ми живемо у складних життєвих умовах, відзначила нардеп, за кожен день дякуємо нашим Збройним Силам України і усіляко їх підтримуємо. Віримо у них і нашу спільну перемогу й рухаємося разом уперед!

Джерело: Лозівська міська територіальна громада