У Лозівському райавтодорі новий директор

Філію «Лозівський райавтодор» ДП «Харківський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» очолив Степан Миколайович Міщанчук.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський сьогодні, 6 вересня, привітав нового керівника з призначенням, обговорив плани щодо покращення обслуговування доріг обласного і державного значення у Лозівській тергромаді та висловив сподівання на тісну співпрацю.

  • Я впевнений, що спільними зусиллями ми покращимо ситуацію щодо стану доріг та боротьби з карантинними рослинами на узбіччях проїжджих частин, – сказав Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Особливу увагу прошу звернути на підготовку до осінньо-зимового періоду. У цю пору, зазвичай, роботи щодо розчищення доріг обласного та державного значення від снігу,  лягають на плечі соціальних партнерів. Тому цей напрямок потребує підсилення.  

«На підприємстві вже бачу масу питань, які необхідно вирішувати і з фахівцями, бо багато з них зараз захищають Україну на фронті,  і з технікою, і рядом організаційних питань, – сказав Степан Миколайович.   Завдання перед нами, як і в мирний так воєнний час, стоїть одне – забезпечення безпечного проїзду транспорту. Сподіваємося, що виправдаємо ту довіру, яку надала Лозівщина. Працюємо на результат.»

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада