Лозівчанки отримали відзнаки обласного фестивалю «Молодіжний лідер року – 2023»

Фінальне нагородження щорічного обласного фестивалю відбулося 8 грудня у Харкові. Від Лозівської громади двоє лауреатів та двоє переможців отримали звання «Молодіжний лідер року 2023»:

Вікторія Климчук – фахівець з питань зайнятості Лозівського міського центру молоді, переможець у номінації «Лідери громадських організацій»

Дарина Рибалка – керівник волонтерського центру «Разом нас багато», переможець у номінації «Волонтерство»

Маргарита Воропаєва – педагог-організатор КЗ «Лозівський ліцей №10», лауреат у номінації «Волонтерство»

Олеся Романченко – керівник гуртка КЗ «Лозівський заклад дошкільної освіти №7», лауреат у номінації «Культура, народна творчість та національні традиції»

Привітав переможців за дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко – заступник керуючого справами, начальник управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних в’язків виконавчого апарату обласної ради Максим Колінько : «Я вітаю всіх переможців, молодих та амбітних лідерів. Дякую, що ви залишилися у Харківській області і працюєте для розвитку регіону. Я переконаний, що участь у фестивалі «Молодіжний лідер року -2023» стала для вас мотиваційним поштовхом для подальшої роботи і реалізації цілей. За вами – наше майбутнє. Впевнений, крок за кроком ми разом зможемо зробити Україну успішною та самодостатньою країною. Скорішої нам усім Перемоги».

Обласний фестиваль «Молодіжний лідер року – 2023» Харківським обласним центром молоді при сприянні Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації проводиться щороку.

Його метою є творення сприятливих умов для розвитку та самореалізації української молоді, формування її громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості; виявлення, підтримка та заохочення молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально – економічних, політичних, організаційних, правових умов та гарантій для життєвого самовизначення інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді, реалізації її творчого потенціалу в інтересах суспільства тощо.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада