Загони швидкого реагування Червоного Хреста надаватимуть допомогу в транспортуванні маломобільних жителів Лозівської громади

Новий напрямок співпраці Лозівської громади та Червоного Хреста міський голова Сергій Зеленський обговорив з волонтером Харківського представництва – Ігорем Клименком та керівником Лозівського – Світланою Кальченко. Свою роботу загони швидкого реагування розвернули на території Харківської області. Надають домедичну допомогу, аварійно-рятувальну й транспортують хворих.
– Є спеціалізований транспорт, обладнання – ноші та щити, навчені працівники, які займатимуться доставкою маломобільних та лежачих людей до лікарні, для отримання адміністративних чи будь-яких інших послуг, на залізничний вокзал або для вирішення інших невідкладних питань, – інформує Ігор Клименко.
У Лозівській громаді готові приступити до постійної системної роботи, додає Світлана Кальченко. Обговорює співпрацю з старостинськими округами.
– Цей напрямок співпраці дуже важливий, – наголошує Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – В громаді є люди, які потребують саме такої допомоги. Наприклад, жительку села Чернігівського необхідно тричі на тиждень доставляти до відділення гемодіалізу, що розміщується в приміщенні Лозівського термедоб’єднання, для отримання процедур. Є проблеми з транспортом. Тож, велика вам вдячність за розширення напрямків співпраці та активну допомогу жителям Лозівської громади.
У свою чергу Світлана Кальченко передала слова вдячності від голови Харківської обласної організації Червоного Хреста Костянтина Башкірова за сприяння й підтримку в реалізації ініціатив та пропозицій, які надходять керівництву громади від представників Товариства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *