Рецепт смачного і простого торту на згущеному молоці

Смачний і простий десерт – торт на згущеному молоці

Якщо ви шукаєте простий, але незвичайний десерт, який зможе прикрасити будь-яке свято, ми пропонуємо вам спробувати торт на згущеному молоці. Цей смачний десерт створений на основі тіста з медовиків і має неймовірний смак та аромат.

Для приготування цього торта вам знадобиться згущене молоко, яке можна придбати готове або зробити самостійно. Також вам знадобиться кілька інгредієнтів, таких як медовики, жовтки, молоко, масло, соду, цукор, борошно, какао-порошок та згущене молоко.

Перш ніж приступити до приготування, варто розділити жовтки від білків і збити їх до однорідної маси. Також треба підготувати тісто, яке складається з медовиків, які можна придбати готовими або зробити самостійно.

Потім вам потрібно з’єднати жовтки зі згущеним молоком та молоком, додати соду та розтоплене масло. Зверху просійте борошно та добавте какао-порошок. Все це потрібно добре змішати, щоб утворилася однорідна маса.

Далі вам потрібно взяти форму для торта, викладену пергаментним папером, і викласти одну половину тіста. Потім рівномірно розподіліть згущене молоко по всій площині тіста. Потім прикрийте торт другою половиною тіста і загорніть його пергаментним папером.

Тепер ваш торт на згущеному молоці готовий до випічки. Поставте його у холодильник на протязі години, щоб він добре затвердів. Після цього вийміть торт з холодильника і прикрасьте його за бажанням. Ви можете використовувати молочний крем, шоколадні намистинки чи маргарин для прикраси.

Торт на згущеному молоці є чудовим десертом для будь-якого свята або просто для задоволення своїх близьких. Цей смачний і простий десерт точно зможе здивувати вашій родині та гостям.

Як приготувати празький торт зі згущеним молоком

Десерт зі згущеним молоком завжди піднімає настрій і дарує незабутні смакові відчуття. Особливо популярний український рецепт – празький торт, який відомий своїм ніжним кремом і шоколадними коржами. Ми пропонуємо вам простий і смачний рецепт цього десерту.

Для приготування празького торта зі згущеним молоком вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка молока
  • 2 склянки борошна
  • 1 чайна ложка соди
  • 1 чайна ложка какао-порошку
  • 200 г маргарину
  • 1 банка згущеного молока

Спочатку збити яйця з цукром, потім додати молоко, просіяне борошно і соду. Потім розділити тісто на дві частини, в одну з них додати какао-порошок і добре перемішати.

Коржі можна печі в окремих формах або в одній великій, розрізати потім на дві частини. Тісто викладіть на деко з папером або пергаментним. Випікайте коржі протягом 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Потім вийміть і дайте їм охолонути.

Далі вам потрібно з’єднати згущене молоко з маслом і сметаною, а потім пропустити цей крем через сито. Додайте до крему трохи цукру за смаком.

За допомогою крему з’єднайте дві половини коржів. Зверху і по боках торта намажте його рештою крему. Загорніть торт в холодильник на декілька годин, щоб він добре просочився і затвердів.

Празький торт зі згущеним молоком готовий! Прикрасьте його за бажанням: шоколадною стружкою, ягодами або горіхами. Смачного!

Як приготувати торт «Медовик» зі згущеним молоком

Як приготувати торт «Медовик» зі згущеним молоком

Торт “Медовик” – це смачний і ніжний десерт, який можна приготувати зі згущеним молоком. Цей торт має багатошарову основу, що нагадує пазл, і його виробляють з тіста, яке містить мед та згущене молоко. Якщо ви шукаєте простий рецепт для випічки торта, пропонуємо спробувати цей.

Для приготування торта “Медовик” зі згущеним молоком вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 250 г маргарину (кімнатної температури)
  • 1 склянка цукру
  • 2 жовтки
  • 1 столова ложка згущеного молока
  • 1 чайна ложка соди
  • 1/2 склянки гарячого меду
  • 3 столові ложки какао-порошку
  • 4 склянки борошна

Почніть з приготування тіста. У великій мисці збити маргарин з цукром. Додайте жовтки та згущене молоко, і продовжуйте збивати, поки маса не стане однорідною. Далі додайте соду, розчинену в гарячому меді, і знову збивайте. Потім додайте какао-порошок і знову збийте. Поступово додавайте борошно і змішуйте до однорідності тіста.

Тісто розділіть на 8-10 частин. Розкачайте кожну частину на пергаментному папері до товщини приблизно 3 мм і використовуйте форму або круглу дошку, щоб вирізати коржі. Рекомендується кожен корж печити окремо протягом 3-4 хвилин в духовці, попередньо розігрітому до 180 градусів.

Коли ви випічете всі коржі, залиште їх охолодитися в холодильнику протягом години. Потім можна приступати до складання торта. Візьміть один корж і намажте його кремом зі згущеного молока. Покладіть на нього наступний корж і повторіть операцію до тих пір, поки всі коржі не будуть зібрані. Зверху і з боків торта також нанесіть крем.

Готуйте торт “Медовик” зі згущеним молоком на основі цього рецепту та він зможе стати відмінною альтернативою класичному торту “Наполеон”. Цей смачний десерт прикрасить будь-яке свято і порадує вашу родину та гостей.

Як приготувати «Наполеон» зі згущеним молоком торт

Як приготувати «Наполеон» зі згущеним молоком торт

Торт «Наполеон» – це один із найвідоміших та улюблених десертів, який може бути приготований зі згущеним молоком. Цей простий і смачний десерт складається з декількох шарів тонких коржів, між якими наноситься крем. Рецепт торта «Наполеон» на згущеному молоці є варіацією класичного рецепту, де замість звичайного вершкового крему використовується згущене молоко.

Для приготування торта «Наполеон» зі згущеним молоком вам знадобиться: півтора склянки борошна, 200 грамів маргарину, 2 столові ложки цукру, півтори столові ложки какао-порошку, пів чайної ложки соди, 1 склянка згущеного молока, 500 мілілітрів сметани.

Почніть з приготування тіста. Для цього змішайте борошно, цукор і соду в мисці. Додайте розтоплений маргарин і замісьте тісто до однорідної консистенції. Потім розділіть тісто на 10 рівних частин і загорніть кожну в пергаментний папір. Поставте в холодильник на годину.

Після цього вийміть одну частину тіста з холодильника і розкатайте його на дерев’яній дошці до товщини близько 2-3 міліметрів. Використовуйте борошно, щоб не прилипало. Виріжте з тіста прямокутники та перенесіть їх на противень, покритий пергаментним папером. Пекти коржі протягом 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.

Після того, як всі коржі будуть готові, дайте їм охолонути. Далі використовуйте згущене молоко для приготування крему. Збийте сметану зі згущеним молоком до однорідної консистенції. Якщо крем вийде занадто рідким, варто додати трохи цукру. Зверху коржів нанесіть крем і розподіліть його рівномірно за допомогою лопатки.

Повторюйте цю процедуру з усіма коржами і кремом. Вкладайте коржі один на одного, а зверху і з боків також наносьте крем. Закінчіть торт «Наполеон» зі згущеним молоком, обмазавши його кремом з усіх боків. Приберіть торт в холодильник на кілька годин, щоб він добре пропитався.

Таким чином, ви зможете насолодитися смачним і ніжним тортом «Наполеон» на основі згущеного молока. Цей десерт вразить вашу родину і гостей своїм неповторним смаком і ароматом. Готуйте та насолоджуйтесь цим простим і смачним десертом!

Як готувати торт «Зебра» на згущеному молоці

Як готувати торт «Зебра» на згущеному молоці

Торт “Зебра” – це неймовірно смачний і привабливий десерт, який можна зробити на основі згущеного молока. Цей торт особливий своїм виглядом, оскільки в ньому поєднуються шари світлого і темного тіста, створюючи ефектну зеброву вузорчату основу.

Для приготування торта “Зебра” на згущеному молоці потрібно приготувати тісто. Для цього змішайте в одній мисці 2 склянки борошна, 1 склянку цукру, 1 чайну ложку соди і 1 чайну ложку какао-порошку.

Додайте в миску 1 склянку молока і 1 склянку сметани. Добре перемішайте всі інгредієнти до однорідної консистенції.

Потім використовуйте форму для запікання. Покладіть в неї пергаментний папір.

На цей пергаментний папір потрібно злити 2-3 столові ложки світлого тіста. Додайте на верх 2-3 столові ложки темного тіста. Повторюйте ці дії протягом всього тіста.

Після викладання тіста в формі, поставте його в холодильник на 30-40 хвилин.

Коли тісто на охолоджене, вийміть його з холодильника і поставте в передварительно розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Після готування та охолодження коржів, з’єднайте їх згущеним молоком. Пропонуємо використовувати згущене молоко, що було раніше заморожене, оскільки воно додасть торту особливу м’якість і смак.

Зверху торта можна прикрасити кремом або посипати цукром. Після цього торт “Зебра” на згущеному молоці готовий до подачі. Смачного!