Лозівська громада отримала подяку Міністра освіти й науки за організацію та проведення національного мультипредметного тестування

Вручив лист-подяку від Міністра Оксена Лісового – директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.  Під час робочої поїздки до Лозової керівник зустрівся з керівництвом громади та освітянами.

– Приїхав подякувати усім, хто доклався до проведення НМТ у цьому році. Усі разом у Харківській області ми зробили велику справу – на час проведення тестувань посадили усіх дітей в укриття, – відзначив Олександр Сидоренко.  – Це зробили в трьох областях нашого регіонального Центру – Харківській, Полтавській та Сумській. На високому рівні організація НМТ пройшла й у Лозівській громаді, завдяки потужному Управлінню освіти та керівництву міста, яке постійно приділяє увагу освітній галузі.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський у свою чергу відзначив допомогу та підтримку освіти громади з боку керівництва Харківської обласної військової адміністрації, зокрема її керівника Олега Синєгубова.   Зауважив, що укриття в яких проходили тестування облаштовані завдяки, як державним так і обласним коштам.  

– У нас потужна команда на Слобожанщині й усі разом ми робимо усе аби забезпечити комфортне проживання в тилу та допомагати ЗСУ наближати перемогу.

У ході зустрічі керівники обговорили можливість розширення пунктів тестування у Лозовій. У цьому є необхідність, наголосив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренка, бо цього року кожен четвертий абітурієнт складав НМТ саме у Лозовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *