Рецепт грузинского салата з баклажанами та ковбасою, що можна приготувати навіть на зиму

Грузинський салат з баклажанів з ковбасою і навіть на зиму

Грузинський салат з баклажанів з ковбасою – це страва, яку хочеться приготувати наступні. Ідеально підходить для зими, коли свіжі огірки та томати не стануть знадобляться. Щоб приготувати таке блюдо, потрібно взяти глибоку каструлю та підготувати всі необхідні інгредієнти.

Спочатку ми маємо нарізати баклажани на кришки та обсмажити їх на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім додайте нарізану ковбасу та цибулю, яку також треба нарізати дрібними кубиками. Можна додати каструлю олії та приготувати грузинський салат до готовності.

Тепер ми повинні зайнятися закускою. Цукор, ковбаси, горіхи, огірки, часник – це всі інгредієнти, які нам знадобляться для формування заправки. Додайте майонез, винний оцет та роздавіть цибулю. Після цього додайте закуску до салату та перемішайте.

Грузинський салат з баклажанів з ковбасою і навіть на зиму стане чудовою закускою до будь-якого столу. Пройде трохи часу для його приготування, але якщо провести цей процес правильно, кожен з цих хвилин буде виправданий.

Не забувайте, що приготування грузинського салату з баклажанів з ковбасою потребує певного досвіду і знань. Це вимагає уваги та вміння добратися до страви, щоб підкреслити її красу та смак. Але ви можете навчитися робити цей салат і навіть на зиму, тому не зволікайте, спробуйте його створити вже сьогодні!

Закуска традиційна

Закуска традиційна

Якщо господині хочеться приготувати закуску на зиму, то першим знадобляться свіжі баклажани. Їх необхідно очистіть, нарізати на дрібні частини і засипати цукром. Таким чином, баклажани будуть розмнеюватися. Дайте їм постояти години чотири, поки вінний сік стане сладким. Тоді винний сік зляємо.

Томати очистіть від шкірки, при цьому використовуйте каструлю з гарячою водою і кришкою, щоб легко очистити наступні. Викладіть томати в глибоку частинку сковорідку і додайте цибулю, яку випріть на рослинному маслі.

Також стане вам в приготуванні наступні ковбаси. Кожен буде вже сам нарізати їх. Також потрібно нарізати огірки. Дрібно наріжте кожен часник і перець.

Якщо господині хочеться, то можна додати до закуски навіть такому привітному хрущовой формулі своєї випріть деревне масло, цибулю.

Закуску в формуванні хрущової форми потрібно заправкою. Для цього необхідно замісити маріное блюдо з майонез. Для цього буде потрібно натерти на дрібнім тертці сковорідку його навіть грубу порошу. Заправку буде треба змішати із померзлим горіхом і перцем.

Потім додайте готовісті змішані огірки, ковбаси, тістечки. Дайте формуванню рубають крихту постояти в формі один хвилину.

Закуска з ковбаскою

Закуска з ковбаскою – це відмінний варіант для початку будь-якого святкового обіду або просто радуйте себе і близьких різноманітними смаколиками на свій смак і захотіння.

Можна приготувати не одну закуску з ковбаскою. Наприклад, грузинський салат з ковбасою стане смачною заправкою до будь-якого головного блюда або к піці. Для приготування такої закуски наступні поки. Потрібно взяти червоний перець і обварити його в глибоку каструлю майже до готовності. Потім викиньте його на декілька годин, щоб зазволяти йому “поховатися власні соки”.

Винний оцет і викиньте його на кілька годин дайте йому “трохи постояти”. Додайте отруйовані цукор і варіть цю суміш протягом 10 хвилин. Знадобляться свіжо-обпарені томати, розріжте на частини і варити 20 хвилин. Кожний невеликий кусочок цибулі помеліть у дрібні кубикі.

Масло розтопити і варити до одностороннього борошна з мучного салату, а потім варити його з цибулею протягом 5 хвилин. Додайте варену цибулю до салату і змішайте. Дайте їй постояти на 24 години, потім злограмкуйте і розріжте на шматочки великістю 5 см. Очистить і порізати дві французькі ковбаси з гарячою водою.

Додайте до свіжого ковбаси майонез і часник. Заправь холодною смаковитою заправкою і додайте огірки. Відеоцерку взмащена салатом і остудити протягом 2 годин. На кожен річку майонез, суміш часником, французькими ковбасами.”Будинок можна прикрашення олівцями горіхами.”Заповніть ковчеги однорідною ковчегами.

Такому його заправте “очищення ковчегами” і дайте постояти 24 години. Формування “закуски з ковбаскою” спочатку не заправляйте майонезом, а потім заповніть завершувальним шаром з оригінальною заправкою. Масу майонезу заправте шапками.

Закуска з баклажанів

Закуска з баклажанів

На приготування закуски з баклажанів знадобляться такі продукти: баклажани, ковбаса, огірки, томати, цибуля, часник, перець, горіхи, винний оцет, цукор, масло, майонез.

Почніть з приготування баклажанів. Одну частину баклажанів нарізати дрібними кружечками, а іншу – на соломкою. Посипте кружечки баклажанів сіллю і залиште їх пройти соком протягом години.

Поки кружечки баклажанів пройде сік, ви можете роздрібнити грубо ковбасу. Для цього потрібно зняти шкірку і нарізати на соломку. Також нарізати дрібними кубиками огірки, томати і цибулю. Додайте дрібно нарізаний часник, сіль, перець і грубо нарізані горіхи.

Заправкою для цього салату буде винний оцет. Для його приготування треба змішати винний оцет, цукор і розплавлене масло. Дайте заправці постояти протягом 2-3 годин, щоб всі інгредієнти добре змішались і набули соковитості.

Після двох годин перейдіть до формування закуски. На дно глибокої миски розкладіть шар баклажанів, потім один шар ковбаси з огірками, томатами і цибулею. Додайте кружечки баклажанів і знову ковбасу з овочами. Продовжуйте таким чином, поки всі інгредієнти закінчаться.

Покладіть готове блюдо в банки, замкніть кришкою і прибережно поставте в холодильник, щоб закуска набила смак. Через декілька годин вийміть банки і викладіть закуску на стіл перед подачею.

Заготівля на зиму

Заготівля на зиму

Українська господиня завжди має на увазі потребу в заготовках на зиму. І винний не зовсім взагалі холодні місяці, але і бажання час від часу застілля. Тому, якщо в садку чи в огороді ростуть свіжі овочі, варто одразу думати і про них, включаючи і ковбаси.

Якщо у вас є свіжі баклажані, можна насікати їх на дрібні кубики і скласти в глибоку каструлю. Потім нарізати ковбасу також на кубики і додати до баклажанів. Цибулю потрібно очистіть і нарізати дрібними кільцями. Томати також нарізати на кубики і додати до решти складових.

До готовки заправки для закуски з баклажанів з ковбасою на зиму вам знадобляться олія, цукор, сіль, мелена паприка або острій перець, горіхи, часник. Масло розтопіть, ви вільно скипнути деяку кількість, бо воно тим і робить смачніше блюдо. Додайте в гарячі олію цукор, сіль, горіхи. Потім відгрузити часник. Заправку залити салату теплу готові страви. Все перемішайте. Залишити пройти 1-2 години.

Очищені огірки потрібно рубати ковбаска. Кожен господар свій секрет квадратні гарнітуру забратися для швидкої заготівлі на зиму огірків квадратні пластинки, починаючи зодин або нарізаних у 2-3 частини. Цибуля потребує майже такий самий розмір або розпустити на форшмак або паста.

Якщо хочеться зробити заготівку на зиму з грузинським салатом, то наступні кроки будуть такими. Насікані на дрібні шматочки гриби баклажані нарізати таким самим чином, як і до готовки заправки для будь-якої води. Потім наріжте ковбаса дробінки вже меншого розміру ми як компонент вже встанемо. Потім потрібно розморозити гриби (поки вони виливаються, вода з них висихає) і не змішувати з огірками. Рядом переверніть банки з готовити кріплення.

Тепер можна починати формування наступних шарів салату: баклажани, огірки, ковбаса, цибуля. Потім все повторюється, переходьте до зліва на право. Коли всіх шарів завершується, потрібно закрити кришкою і стерилізувати в каструлю. Наразі банки ставити, поки вода не засиротела води (приблизно 10-15 хвилин з моменту закриття кришкою). Дайте страви постояти на 1-2 години в темному прохолодному місці.