Австрійські благодійники передали реабілітаційне обладнання до дитячого Центру осіб з інвалідністю «Сяйво життя»

За підтримки та допомоги партнерів АТ «Райфайзенбанк» Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Сяйво життя» отримав фізіотерапевтичні апарати від Австрійського фонду.  Передала обладнання директор з питань корпоративного бізнесу Південно-Східного регіону АТ «Райфайзенбанк» Оксана Шахова сьогодні, 12 вересня.

Наявність обладнання дасть можливість створити комплексний підхід до надання реабілітаційних послуг та розширити спектр допомоги дітям з інвалідністю, розповідають у Центрі.

Встановлять його у новому відділенні фізіотерапії, де надаватимуть послуги з лікувальної фізкультури, фізіотерапії, магнітотерапії, реабілітацію рухового та сенсорного дефіциту; кисневі коктейлі для покращення обміну речовин та укріплення імунної системи.

У планах капітальний ремонт додаткового приміщення. Допомогу з підготовкою реабілітологів надасть Лозівський Центр зайнятості.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував партнерам за суттєву допомогу передану для Центру. Це підсилить роботу з надання реабілітаційних послуг потребуючих діток, відзначив міський голова. Також висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Директор з питань корпоративного бізнесу Південно-Східного регіону Raiffeisen Bank Оксана Шахова наголосила: «Ми радіємо, що австрійські партнери відгукнулися й це обладнання, яке зараз у вас,  буде  допомагати діткам з особливими потребами й стане у нагоді для їх оздоровлення. Тішимося, що маємо можливість долучитися до цієї справи. Сподіваємося, що у Лозовій – це не перший й не останній наш проєкт й наша співпраця продовжиться».

Директор  Центру Ольга Ашиткова подякувала Лозівському міському голові Сергію Зеленському, депутатам міської ради за утримання Центру, що дає можливість створити комфортні умови для реабілітації діток та підтримки їхніх батьків. Висловила вдячність партнерам, які відгукнулися на запит й привезли вкрай необхідне обладнання.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *