Розширили перелік медикаментів, які можна придбати за програмою “Доступні ліки”.

Вже у вересні 48 найменувань знеболювальних та препаратів від розладів психіки можна буде отримати безкоштовно або з частковою доплатою. За детальнішою інформацією можете звернутися до свого сімейного лікаря.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський взяв участь у форумі «Реімбурсація 2024», де  обговорили сталий розвиток програми, результати та запланували наступні кроки. Захід ініціювала Нацслужба здоров’я України за підтримки проєкту SAFEMed “Безпечні, доступні та ефективні ліки для українців”.

– Лозівська громада в лідерах з реалізації державної програми “Доступні ліки”. Запорука цього – збережена муніципальна аптека, – відзначив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Її фармацевти обробляють переважну кількість рецептів. Розуміємо, вчасно отримані ліки можуть врятувати здоров’я та життя людей.

Голова Лозівської громади подякував за постійну підтримку Міністру охорони здоров’я України Віктору Ляшку, голові НСЗУ Наталії Гусак та директорці Північного міжрегіонального департаменту НСЗУ Вікторії Мілютіній.

Лозівська громада долучилася до проєкту, що допоможе у відбудові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *