Лозівський міський голова вітає колектив ЛКМЗ з 55 річницею

DSC08878 1Шановні заводчани та ветерани!

«Лозівський ковальсько-механічний завод» – промислове серце Лозової. Воно почало пульсувати 29 березня 1966 року, коли на Лозівському Центрокузі була відштампована перша поковка. Відтоді місто стрімко зростало і розвивалося: будувалися мікрорайони, лікарні, дитячі садочки, школи, Палац культури – це все зводили заводчани. Історію ЛКМЗ, а разом з тим історію сучасної Лозової, писали десятки тисяч людей та сотні династій – сумлінних, професійних та відданих своїй справі фахівців. Низькій уклін Вам за це.

Завдання на сьогоднішній день – зберегти та стабілізувати ситуацію. За доброю традицією – попри сучасні виклики та випробування – ЛКМЗ залишається партнером міста. На підприємстві сьогодні набирають спеціалістів, кипить робота з виготовлення відомих не лише в Україні «Лозівських машин», є замовлення на бронетехніку.

Зичу колективу «Лозівського ковальсько-механічного заводу» нових досягнень у виробничій діяльності, надійних партнерів, зростання замовлень, щоб флагман машинобудівництва Слобожанщини продовжував підкорювати українські та світові ринки і приносив благополуччя та стабільність своїм працівникам та Лозовій.

                                                         З повагою, Лозівський міський голова Сергій Зеленський.

–>

Джерело: Лозівська міська рада