До закладів дошкільної освіти нещодавно приєднаних громад закупили побутову техніку

photo 2021 04 07 13 29 00

Передали її до Краснопавлівського та Орільського закладів дошкільної освіти, повідомляють в Управлінні освіти, молоді та спорту міської ради. П’ять бойлерів, телевізор і холодильник, а для розваг дітей – дитячу карусель.

Краснопавлівський заклад дошкільної освіти «Оленка» відвідує 177 дітей. У дитсадку 9-ть групових приміщень, у чотирьох з них встановили новенькі бойлери.

– У закладі усі групи були забезпечені водонагрівачами, та встановлювали їх ще у 2008-2010 роках, декілька з них нещодавно вийшли з ладу та потребували заміни, – розповіла завідуюча Рита Дудченко.

Ще в одну групу закладу передали телевізор, поки що він єдиний у дитячому садку. Використовують його, як навчальний посібник для опанування програми «Упевнений старт» для дітей старшого дошкільного віку.

Холодильник, бойлер та дитячу карусель відвезли до Орільського ЗДО, його відвідує 98 діток у 5-ти групах.  Керівниця Наталія Пузач розповіла, що бойлер забезпечує водою чотири групи, на жаль через низьку якість води, ця техніка зношується швидко. Холодильник встановили у харчоблоці, старий вийшов з ладу, його декілька разів ремонтували та безрезультатно. Особливо зрадіє дітвора новенькій каруселі, говорить керівниця, бо на дитячому ігровому майданчику усе стареньке. Встановлять її з понеділка, основу  вже забетонували.

Батьки, працівники та адміністрації закладів щиро дякували Лозівському міському голові Сергію Зеленському та начальнику Управління освіти, молоді та спорту Вікторії Урванцевій за розуміння проблем дошкільнят і швидке їх вирішення.

–>

Джерело: Лозівська міська рада