У приймальне відділення та до педіатрії стаціонару № 1 закуплять меблі та обладнання

13

Лозівське термедоб’єднання спрямує на ці потреби власні кошти, які отримало від Національної служби здоров’я України за надані медпослуги населенню. Близько 220 тисяч гривень медики виділяють на закупівлю тапчанів, столів, шаф та бактерицидних ламп до приймального відділення. Ще 150 – на столи, стільці, ліжка, матраци та столики для сповивання до педіатричного відділення.

Педіатричне відділення ремонтується за кошти бюджету громади – на це виділено 800-т тисяч гривень. Загальна вартість робіт складає 3 мільйона 800 тисяч гривень. Допомогти з ремонтом педіатрії зголосилися чотири депутати Харківської обласної ради. З коштів, які їм виділять на виборчі округи, депутати спрямують на ремонт по 500-т тисяч гривень – загальна сума 2 мільйона.

Завершити ремонт у педіатричному відділенні планують до кінця червня, розповів директор ТМО Іван Жовтий на засіданні виконкому сьогодні, 8 червня.

Ще два депутати обласної ради передадуть по 250 тисяч гривень на ремонт терапевтичного відділення.

Приймальне відділення у стаціонарі № 1 відремонтували за програмою Президента України «Велике будівництво». Вартість реконструкції складає 11 986 072 гривень. Замовник робіт та розпорядник коштів – Департамент капітального будівництва ХОДА. Лозівська міська рада 15 лютого виділяла 498 440 гривень для співфінансування соціально важливого для громади проєкту.

–>

Джерело: Лозівська міська рада