Депутатська група з Регламенту міської ради завершує роботу

8f7ba237 c52a 4579 884b 46017c54110f

Депутатська група з доопрацювання Регламенту Лозівської міської ради завершує роботу, хоча зауваження не вичерпалися. Причина – відсутність депутатів, які із власного бажання доєдналися до групи, але не відвідували останні засідання. На зібранні 6 липня з десяти членів робочої групи були присутні п’ятеро: голова – Юрій Кушнір, Наталія Арнаут, Марина Кожевник, Олександр Король, Анна Решетова. Не з’явилися: Вікторія Безугла, Дмитро Івченко, Вячеслав Кирилко, Олександр Литвинов, Віталій Скрипник.

У зв’язку з тим, що вже вдруге не відбулось засідання групи,присутні підтримали пропозицію призупинити її діяльність, а подальшу роботу над Регламентом продовжити у форматі розширеної депутатської Комісії з політико-правових питань. Її засідання домовилися провести через тиждень. На ньому мають розглянути значну кількість правок, яку не змогли доопрацювати.

Депутати затвердили Регламент Лозівської міської ради 17 грудня 2020 року, але домовилися його удосконалити.  Для цього створили спеціальну робочу групу. Перше її засідання відбулось 4 лютого.

Ознайомитися з текстом чинного Регламенту можна на сайті Лозівської міської ради.

–>

Джерело: Лозівська міська рада