Лозівська громада готова до опалювального сезону на 70%

2 3648x2736 43c4У Харківській обласній державній адміністрації 11 серпня відбулась нарада щодо готовності територіальних громад до опалювального сезону. Її провів заступник голови ХОДА Михайло Харнам. Від Лозівської громади у нараді взяли участь перший заступник міського голови Олександр Жидков, директор КП «Теплоенерго» Сергій Малишев та директор КП «Тепловодосервіс» Сергій Войцехович.

За словами тепловиків, Лозівська громада готова до опалювального сезону на 70%, що вище середньообласного показника. Наразі «Теплоенерго» та «Тепловодосервіс» підписали договори на постачання газу з ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг». За цією угодою ціна газу для населення становитиме 7420 грн з ПДВ за тис. куб. м. У діючому тарифі вартість блакитного палива закладена нижча, уточнили тепловики.

Олександр Жидков порушив проблемне питання ціни газу для бюджетних установ громади – вона попередньо становитиме більше 15 000 грн за тис. куб. м, що може призвести до значного подорожчання теплозабезпечення шкіл, дитячих садків, лікарень та інших закладів соцсфери, а відтак і додаткового навантаження на місцевий бюджет.

–>

Джерело: Лозівська міська рада