Кубок пам’яті С. В. Лобача виборола команда ДЮСШ «Юність»

14

У Лозовій відбувся ХІ Всеукраїнський турнір з футболу на кубок пам’яті Сергія Васильовича Лобача. Проходив турнір з 23 по 25 серпня на стадіоні “Локомотив” за підтримки Лозівського міського голови Сегія Зеленського.  Цього року на стадіоні провели його у перше, зазвичай змагання з футзалу на кубок пам’яті С.В. Лобача проходили у спортивній залі ДЮСШ «Юність». Перемогу здобула команда ДЮСШ “Юність”. 

У турнірі взяли участь вісім команд, гравці 2009 року народження та молодші. Лозову представляла команда ДЮСШ «Юність» та «Авангард-Лозова». Позмагатися за Кубок прибули команди зі Слов’янська, Покровського, Добропілля, Павлограду, Першотравенського та смт Близнюки. Від імені керівництва Лозівської тергромади учасників змагань вітав заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський. 

Команди розбили на дві групи по чотири у кожній. У групах команда ДЮСШ «Юність» зіграла з командою з Павлограда з рахунком 5:0, з командою Авангард-Лозова – 5:0, з командою з Покровська – 2:0. У пів фіналі ДЮСШ «Юність» перемогла команду з Добропілля – 5:0. У фіналі обійшла ще одного пів фіналіста зі Слов’янська – з рахунком 2:1. За третє місце змагалися команди з Покровська та Добропілля, переміг Покровськ – 1:0.

Кращим воротарем турніру визнано гравця ДЮСШ «Юність» Артема Холодинського, кращим гравцем – Іллю Соловського також з ДЮСШ «Юність.

–>

Джерело: Лозівська міська рада