Представники чотирьох громад Лозівщини розглянули питання функціонування батальйону Тероборони

IMG 5842

Про першочергові заходи, які необхідно вирішити у ВЧ А7290, що відноситься до сил тероборони, поінформував представників Лозівської, Близнюківської, Первомайської та Біляївської громад, командир військової частини Едуард Грицик. За дорученням міського голови Сергія Зеленського Лозівську громаду на зібранні представив його заступник Олексій Корпан. Нарада пройшла 7 лютого під головуванням голови Лозівської районної ради Вадима Гоча.

Командир війської частини розповів представникам громад про потреби, які необхідно забезпечити для подальшого її функціонування. Едуард Грицик дякував вже за надану допомогу в облаштуванні одного з приміщень в частині – Лозівському міському голові Сергію Зеленському. Щодо подальшої підтримки ВЧ А7290 сил тероборони, Лозівська міська територіальна громада готова вирішувати дані питання в рамках своїх повноважень.

До обговорення питання облаштування військової частини долучилися лозівські АТОвці. Керівник спілки учасників АТО Сергій Бєсєда цікавився, чим можуть допомогти батальйону волонтери. Активна громадськість міста готова брати участь у підтримці військової частини, відзначив керівник спілки.

–>

Джерело: Лозівська міська рада