Рецепт тіста для приготування ніжних млинців на молоці

Тісто для тонких млинців на молоці

Інгредієнти:

Інгредієнти:

  • молоко – 1 літр
  • яйця – 3 штуки
  • борошно – 200 грамів
  • цукор – 2 столові ложки
  • сіль – 1/2 чайної ложки
  • соняшникова олія – для змащення сковорідки

Тісто для млинців на молоці – це простий і швидкий спосіб приготувати смачні млинці. Вони будуть тонкі та ніжні, якщо дотримуватися правильної рецептури тіста і правильного способу смаження.

Приготування:

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте молоко, яйця, цукор і сіль.
  2. Додайте борошно і добре перемішайте, щоб уникнути утворення комочків.
  3. Отримане тісто залиште протягом 15-20 хвилин, щоб воно настоялося.
  4. Підготуйте сковорідку, злегка змащуючи її олією. Розігрійте її на середньому вогні.
  5. За допомогою половинки груші або ложки, рівномірно розподіліть тісто по сковорідці. Рухами запльовувати, щоб тісто розлилось у тонкий шар.
  6. Смажте млинці до золотистого кольору з обох сторін.
  7. Готовий млинець перекладіть на тарілку і змастіть олією, щоб не приставав до інших.
  8. Повторюйте процес з рештою тіста.
  9. Млинці можна подавати з різними начинками, наприклад, із сиром, варенням, шоколадом або свіжими фруктами.

Тісто для тонких млинців на молоці – це ідеальний варіант для смачного сніданку або полегшеного обіду. Це простий рецепт, який можна легко адаптувати під свій смак. Спробуйте його та насолоджуйтеся ніжними та смачними млинцями!

Рецепт тіста для тонких млинців на молоці

Рецепт тіста для тонких млинців на молоці

Якщо ви любите смаження смачних млинців на молоці, ось простий рецепт тіста, який можна використовувати в будь-який час. Для цього вам знадобиться:

  • 2 склянки молока;
  • 2 яйця;
  • 1 склянка муки;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • олія для смаження.

Крок 1: У миску влити молоко та додати яйця. Збити все добре за допомогою вилки або міксера.

Крок 2: Додати муку, цукор і сіль. Знову збити все до однорідної консистенції.

Крок 3: Велику сковороду розігріти на середньому вогні і додати трохи олії. Розподілити олію по всій поверхні сковороди.

Крок 4: Один млинець можна робити за раз, але якщо ви маєте достатньо велику сковороду, то можна різати декілька млинців одночасно. Залити тісто на гарячу сковороду, розподілити його по всій поверхні та обсмажити до золотистого кольору.

Крок 5: Повернути млинець та смажити ще з одного боку до готовності.

Крок 6: Повторити кроки 4-5 для всього тіста. Готові млинці можна прикрасити цукром або заливкою за вашим смаком.

Тепер ви знаєте, як приготувати смачні та тонкі млинці на молоці. Залишається тільки насолоджуватися їх смаком!