Рецепт сметанового крема для медового торта с добавлением желатина и сгущенного молока

Сметанний крем для медовика з желатином і згущеним молоком

Медовик – це один з найулюбленіших домашніх тортиків, який має ніжний смак і незвичайну текстуру. Однією з головних речей, яка зєднує всі шари цього торта, є сметанний крем. Щоб зготувати такий крем, нам знадобиться сметана, згущене молоко та желатин, який забезпечить йому стійкість.

Для приготування крему ми використовуємо сметану з згущеним молоком. Половину пудри желатину розчиняємо в холодній воді, а потім доводимо до кипіння. Потім добавляємо його в суміш сметани і згущеного молока. Все це зверху зливаємо в блендер і вмикаємо на найбільшу швидкість. Так маса однорідна і повітряна. Охолоджуємо крем і він готовий до використання.

Готовий крем можна використовувати як основу для медовика і змащувати ним шари торта. Цей крем з’єднує всі речі разом і придає тортику неперевершений смак та аромат. Вийшов смачний і ніжний медовик з домашньою сметанним кремом, який можна прикрасити свіжими ягодами.

Пізнаємо ази кондитерського мистецтва

У світі кондитерського мистецтва є безліч різноманітних страв, але одне з найпопулярніших десертів – це медовик. Цей ніжний тортик готується на основі меду і масла, а його основною візитною карткою є сметанний крем.

Для приготування сметанного крему для медовика з желатином і згущеним молоком нам знадобиться домашня сметана, желатин і згущене молоко. Всі ці речі можна придбати в звичайному супермаркеті або приготувати самостійно вдома.

Готуємо крем. Спочатку розчиняємо желатин у молоці. Потім змішуємо його зі сметаною і збиваємо блендером до однорідної маси. Додаємо згущене молоко і ще раз збиваємо.

Охолоджуємо крем у холодильнику протягом 2 годин, щоб він набрав необхідної щільності. Потім беремо півтори склянки крему і рівномірно змащуємо ним першу половину медовика. Зверху кладемо другу половину тортика.

З’єднуємо верхню та нижню частини медовика за допомогою решітчастої форми. Остаточно прикрашаємо тортик кремом, прикладаючи його на верхню поверхню. Для додаткового смаку можна прикрасити торт ягодами або шматочками фруктів.

Отже, вийшов смачний і ніжний медовик з сметанним кремом. Цей десерт стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу або просто задовольнить вашу солодку зубну.

Ніжний крем для торту з вершковими нотками

Ніжний крем для торту з вершковими нотками

Сметанний крем для медовика з желатином і згущеним молоком – це справжня розкіш для смаку і бажаний компонент будь-якого торту. Його домашньої приготування не займає багато часу, а результат виправдовує всі очікування. Головне – мати всі необхідні речі під рукою.

Основою цього крему є згущене молоко, яке додає йому незрівнянну ніжність і солодкість. Желатин допомагає крему зберігати форму і стійкість на торті. Щоб приготувати крем, спочатку потрібно змішати згущене молоко зі сметаною у співвідношенні 1:1. Для зв’язування крему додаємо розчинений желатин. Щоб це зробити, розчиняємо желатин у холодній воді та нагріваємо його на водяній бані до повного розчинення.

Готовий крем можна використовувати для приготування медовика. Для цього розрізаємо півтора медовика на дві частини. Одну половину змащуємо сметанним кремом і кладемо ягоди на верх. Потім зверху кладемо другу половину медовика і знову змащуємо кремом. Можна також прикрасити тортик ягодами або пудрою.

Після збирання тортика з кремом, його необхідно охолодити, щоб крем затвердів. За час охолодження крем буде набирати необхідну консистенцію і стане ще ніжнішим. Коли крем охолоджується, він затвердіється і стане стійким на торті.

Таким чином, ніжний крем для торту з вершковими нотками готується на основі сметани і згущеного молока, з’єднуючи їх за допомогою желатину. Вийшов смачний і ніжний крем, який можна використовувати для приготування медовика або іншого тортика. Він додасть вашим десертам неперевершений смак і аромат, і ви не зможете втриматися від спокуси спробувати ще!

Приготування

Приготування

За головне правило у приготуванні сметанного крему для медовика з желатином і згущеним молоком – це охолоджувати всі речі, які забажаємо використовувати для його приготування. Так, охолоджена сметана легше збити в крем, а згущене молоко буде краще змішуватися з іншими інгредієнтами.

Створюємо желатинову основу для крему. Замочуємо желатин у холодній воді протягом 10-15 хвилин. Після цього розчиняємо його на водяній бані або у мікрохвильовці. Головне, не доводити до кипіння, щоб желатин не втратив свої властивості.

У блендері збиваємо холодну сметану згущеним молоком до однорідної маси. Додаємо розчинений желатин і знову перемішуємо усе блендером. Таким чином, з’єднуємо всі компоненти крему.

Тепер можна перейти до складання медовика. Половину коржів змащуємо сметанним кремом, а на верхній шар кладемо свіжі ягоди. Знову змащуємо кремом і кладемо другий корж. Повторюємо ці дії до тих пір, поки не закінчиться тісто і крем.

Останній шар крему зверху прикрашаємо за бажанням. Можна посипати пудрою або прикрасити ягодами. Потім ставимо медовик в холодильник на кілька годин, щоб крем став ще більш ніжним і смачним. Після охолодження медовик готовий до подачі на стіл і насолоди!

Начинка для випікання родом з дитинства

Начинка для випікання родом з дитинства

Одним із улюблених десертів, який вийшов з дитинства, є сметанний крем для медовика з желатином і згущеним молоком. Цей ніжний крем готується на основі сметани, яку з’єднуємо з густим солодким кремом на основі желатину та згущеного молока.

Для приготування крему, спочатку розчиняємо желатин у молоці, а потім охолоджуємо його. Потім змішуємо сметану зі згущеним молоком і плавно додаємо охолоджений желатиновий розчин, постійно перемішуючи. Для отримання ніжної текстури крему, можна використовувати блендер.

Після приготування крему, готуємо медовик. Половину коржів змащуємо сметанним кремом, а іншу половину покриваємо ягодами або іншими начинками за бажанням. Зверху медовика можна прикрасити кремом і ягодами.

Головне, щоб медовик добре охолодився, щоб крем затвердів, а коржі стали м’якими від ніжного крему. Перед подачею можна посипати медовик цукровою пудрою, щоб створити ефектну презентацію.

Такий сметанний крем для медовика з желатином і згущеним молоком – смачний варіант домашнього десерту, який завжди радує своїм ніжним смаком і апетитним виглядом. Він може бути використаний як начинка для медовика, а також для інших тортів і пирогів.

Не забувайте, що важливо дотримуватися пропорцій при готуванні крему, а також правильно охолоджувати медовик, щоб він мав час “встояти”. А результат – смачний, ніжний і ароматний медовик для всієї родини!

Звична випічка на новий лад

Звична випічка на новий лад

Сметанний крем для медовика з желатином і згущеним молоком – це оновлений спосіб готування звичайного медовика, який змінює звичну рецептуру і робить цей торт ще більш смачним і ніжним. Головне в цьому рецепті – крем, який готується на основі сметани, желатину і згущеного молока.

Щоб приготувати цей крем, спочатку розчиняємо желатин у молоці і залишаємо його пропарюватися. Потім збиваємо сметану до стану густої сметани, додаємо згущене молоко і знову збиваємо масу до однорідності. Далі додаємо пропарений желатин і знову збиваємо крем. Таким чином ми отримуємо масу для крему.

Для з’єднання шарів медовика ми змащуємо кожну корж сметанним кремом. Також можна додати на кожен шар медовика ягоди або інші фрукти для більш насиченого смаку. Потім згортаємо тортик і охолоджуємо його в холодильнику, щоб крем став ще більш щільним і смачним.

Зверху можна прикрасити торт сметаною або звичайною пудрою. Такий медовик вийде смачним і ніжним, з масою сметанного крему між шарами коржів. Цей рецепт дозволяє зробити звичний медовик більш освіжаючим і оригінальним, додаючи йому молочно-сметанний крем з желатином і згущеним молоком.

Додамо в крем желатин

Желатин – це невід’ємна складова частина сметанного крему для медовика. Він додає структури крему і допомагає йому стати ще більш ніжним і смачним. Для приготування крему з желатином потрібно спочатку розчинити його у холодній воді, а потім розігріти до розчинення.

Після розчинення желатину, додаємо його до сметани і згущеного молока. Змішуємо до однорідної маси. Вийшов сметанний крем, який насичений смаком і має приємну консистенцію.

Після приготування крему з желатином, охолоджуємо його в холодильнику протягом кількох годин, щоб він став ще більш щільним і стійким на медовику. Потім крем можна з’єднувати з основою тортика.

Головне, при змащуванні медовика кремом, слід робити це рівномірно на кожному шарі. Це допоможе зробити торт більш смачним і однорідним за смаком.

При бажанні можна прикрасити торт ягодами або полити його домашньою глазур’ю зі сметани і згущеного молока. Такий торт стане справжньою насолодою для всієї родини і гостей.

Отже, сметанний крем з желатином – це невід’ємна складова частина медовика. Він робить торт ніжним, смачним і апетитним. Такий тортик готується на основі медового коржа, який з’єднується зі сметанним кремом з желатином. Додавання желатину до крему робить його ще більш стійким і стабільним.