Рецепти салатів з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою

Салат з пекінською капустою шинкою і кукурудзою рецепти

Салат – це важлива страва на кожному святковому столі. Якщо ти хочеш приготувати смачний і корисний салатик, то зверни увагу на рецепт з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою. Цей салат поєднує ніжний смак капусти зі солодкими нотками кукурудзи та солоною шинкою. А ще він має пікантну нотку завдяки доданому перчику.

Для приготування цього салату нам потрібні такі інгредієнти: пекінська капуста, кукурудза (можна взяти свіжу або заморожену), шинка, перець (можна взяти червоний або жовтий), морква, майонез, олія, сіль. Основою салату є пекінська капуста, яку ми промиваємо, нарізаємо на смужки і обсушуємо. Кукурудзу також промиваємо і додаємо до капусти.

Далі підготуємо інші інгредієнти. Моркву чистимо і нарізаємо соломкою. Шинку розрізаємо на маленькі брусочки. Перець очищаємо від насіння і ріжемо його соломкою. Всі ці інгредієнти зєднуємо з капустою і кукурудзою.

Тепер приготуємо заправку для салату. В миску з майонезом додаємо трохи олії, щоб салат був ніжнішим. Потім додаємо сіль за смаком і перемішуємо. Заправляємо салат цією сумішшю і добре перемішуємо, щоб всі інгредієнти поєднались.

Вже через кілька хвилин наш салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою готовий до подачі на стіл. Ця страва буде гарним доповненням до основного страви, наприклад, до курячого філе або картопляних гарнірів. Підкресли святковий настрій вашого столу цим смачним і корисним салатом!

Маленькі хитрощі господиням на замітку

Маленькі хитрощі господиням на замітку

Однією з найпопулярніших страв на українському столі є салат. А що може бути краще, ніж смачний салатик з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою? Цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого обіду або вечері.

Щоб підготувати цю страву, нам знадобляться такі інгредієнти: пекінська капуста, шинка, кукурудза, майонез, олія, зелені, морква, перець. Спочатку ми промиваємо капусту і нарізаємо її на смужки. Так само робимо з шинкою і морквою.

Тепер з’єднуємо всі інгредієнти в одну миску: капусту, шинку, кукурудзу, моркву. Додаємо нарізані брусочками перці і зелень. Перемішуємо. Далі заправляємо салат майонезом. Щоб додати гострий смак, можна додати кілька крапель олії і приправити перчиком.

Салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою дуже смачний і корисний. Капуста досить добре поєднується зі шинкою і кукурудзою, а його смак може бути різним, залежно від того, які приправи ми використовуємо. Цей салат можна приготувати як для повсякденного обіду, так і для святкового столу.

Отже, якщо ви хочете пригостити гостей або порадувати свою сім’ю смачним салатом, зверніть увагу на рецепт з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою. Вам точно сподобається!

Пікантна закуска до святкового столу

Пікантна закуска до святкового столу

Якщо ви шукаєте смачну та оригінальну закуску для святкового столу, салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою стане ідеальним варіантом. Цей салатик досить простий у приготуванні, але водночас дуже смачний і апетитний.

Щоб підготувати цю страву, нам потрібні такі інгредієнти: пекінська капуста, шинка, кукурудза, морква, картоплина, майонез, олія, сіль, перець.

Спочатку обсушуємо і промиваємо овочі – капусту, моркву і картоплю. Потім нарізаємо капусту тонкими соломкою і кладемо її в миску. Моркву і картоплю нарізаємо на брусочками. Шинкуємо шинку в невеликі кубики.

Далі з’єднуємо всі інгредієнти в одну миску: капусту, шинку, кукурудзу, моркву і картоплю. Перемішуємо їх, щоб всі складові рівномірно поєдналися. Приправляємо салат сіллю та перцем за смаком.

Для заправки салату з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою використовуємо майонез та олію. Додаємо їх до салату і знову перемішуємо, щоб заправка рівномірно розподілилася по всіх інгредієнтах.

Готовий салат можна оформити зеленню і додати пару курячих брусочків, щоб страва виглядала ще апетитніше. Перед подачею на стіл, охолоджуємо салат у холодильнику протягом години.

Такий пікантний салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою стане чудовою закускою до святкового столу. Він поєднує в собі смакову гармонію інгредієнтів і створює неповторний смаковий букет.

Приготування

Приготування

Для приготування цього салату з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою, спочатку необхідно нарізати всі інгредієнти. Маленькі шматочки пекінської капусти варто розрізати на соломку, а шинку на тонкі брусочками. Також потрібно нарізати моркву та перців. Якщо користуєтеся кукурудзою з консерви, то досить її промити і обсушити.

Після цього зєднуємо всі інгредієнти в одну миску. Додайте кукурудзу, нарізану шинку, капусту, моркву та перець. Перемішуємо все добре, щоб інгредієнти рівномірно розподілились по всій страві.

Тепер підготуємо заправку для салату. Додайте майонез, олію, сіль та перець за смаком. Помішайте заправку, щоб всі інгредієнти добре поєдналися. Заправте салат цією сумішшю, додайте нарізані різні овочі і перемішайте.

Щоб салат був ще ситнішим і смачнішим, можна додати курячого філе. Попередньо приготуйте його: варіть куряче філе в солоній воді до готовності, обсушіть і наріжте на кубики. Додайте до салату і перемішайте.

Готовий салатик можна прикрасити зеленню, насінням або тонкими кружечками картоплини, яку попередньо обсмажили на олії. Такий салат підійде як для святкового столу, так і для звичайної вечері.

Корисний вітамінний мікс

Корисний вітамінний мікс

Салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою – це чудова страва для святкового столу. Його приготування не потребує багато часу і зусиль. Головні інгредієнти – це пекінська капуста, шинка і кукурудза.

Спочатку ми промиваємо і обсушуємо пекінську капусту. Потім нарізаємо її на маленькі смужки або брусочки. Додавання капусти додає салату свіжості і хрусткості.

Далі підготуємо шинку. Ми шинкуємо її на маленькі шматочки або кубики. Шинка додає салату смаку і аромату.

Додамо кукурудзу, яку можна використовувати свіжу або консервовану. Кукурудза надає салату ніжність і солодкуватий смак.

Тепер перейдемо до заправки. До салату додаємо майонез або олію. Майонез приготовлений на основі масла, додає салату кремовості і ніжності. А олія надає салату більш легкого смаку.

Щоб салат був більш апетитним, можна додати деякі хитрощі. Наприклад, додати нарізану моркву або картоплю. Це додасть салату яскравість і цікавість.

Не забудьте приправити салат сіллю і перцем за смаком. Можна також додати свіжі зелені або перчик для більш насиченого смаку.

Варто зазначити, що цей салат поєднується з іншими стравами дуже добре. Його можна подавати як окрему страву або в якості гарніру до м’яса або риби.

Тепер, коли ви знаєте всі інгредієнти і хитрощі, ви можете приготувати цей смачний і корисний салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою. Насолоджуйтеся!

Незвичайний м’ясний салат

Хочете приготувати щось особливе для святкового столу? Запропонуємо вам незвичайний м’ясний салат з пекінською капустою, шинкою і кукурудзою. Ця страва поєднує в собі ситність м’яса, свіжість овочів та ніжний смак майонезу.

Щоб підготувати цей салатик, спочатку промиваємо та обсушуємо пекінську капусту. Нарізаємо її тонкими соломками. Далі промиваємо кукурудзу та варимо її разом із картоплиною до готовності. Коли овочі вже готові, обсушуємо їх і ріжемо на невеликі кубики.

У іншому посуді шинкуємо курячого філе, обсмажуємо його на олії до золотистого кольору. Нарізаємо шинку на брусочки. Далі беремо моркву, промиваємо та тремо на тертці. Перчик очищаємо від насіння та ріжемо його на кубики.

Складаємо всі інгредієнти в одну миску. Приправляємо салат сіллю та перцем за смаком. Додаємо майонез та олію. Все перемішуємо дбайливо, щоб не пошкодити ніжність капусти та шинки.

Салат готовий! Можна подавати на стіл. Приємного апетиту!

Салат з гірчичною заправкою

На основі пекінської капусти можна приготувати святковий салат, який поєднує в собі ніжний смак капусти та шинки. Для приготування цієї страви потрібні насіння кукурудзи, які можна обсмажити на сухій сковороді, а потім нарізати брусочками.

Шинку теж нарізаємо невеликими кубиками. Промиваємо пекінську капусту та рясно смажимо на олії, додаючи сіль та перець за смаком. Отриману капусту шинкуємо невеликими смужками.

Крім того, можемо приготувати картоплину для нашого салату. Її потрібно варити до готовності. Обсушуємо картоплю та ріжемо її на маленькі шматочки.

Для гірчичної заправки потрібно змішати гірчицю, майонез, олію та сіль до однорідної консистенції. Заправляємо салат кількома столовими ложками цієї суміші та перемішуємо.

Щоб страва була більш апетитною, додайте свіжу зелень, наріжте моркву соломкою та додайте до салату. Перед подачею на стіл можна прикрасити салат круглими кільцями перцю.

Салат з гірчичною заправкою готовий! Смачного!