Росіяни зламали інстаграм Залужного: що натворив хакер

Російські хакери зламали сторінку в Instagram Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного. Вони змінили аватарку, додали фотографії та ставлять небезпечні посилання.

Як зараз виглядає обліковий запис Валерія Залужного і що про це думають українці – читайте нижче.

Ще буквально два дні тому Головнокомандувач ЗСУ публікував на своїй сторінці у Instagram фото та відео. А сьогодні його сторінку захопив хакер, котрий називає себе Джокером.

Хакер заявив про свою присутність на сторінці дуже “голосно” – змінив аватарку генерала на російський триколор з Путіним на ведмеді.

Й трохи пізніше з’явилася картинка з підписом українською мовою: “Так, я підтверджую, що Джокер ДНР проник до DELTA”. Також з’явилося посилання на телеграм-канал Джокера – переходити по ньому не рекомендується.

Власне, на цьому всі злочини Джокера і закінчилися. Українці швидко зрозуміли, що якийсь криворукий хакер дістався сторінки Залужного. Вони сміються та впевнені, що відповідь за таке порушення буде дуже жорсткою.

“Імеджин, ламанути інсту Головнокомандувача ворожих армії й, замість поширення дезінфи та створення паніки просто поміняти аву на путіна на ведмеді”.
“У мережі вже жартують, що “хтось зламав генералу Instagram, а Валерій Федорович за це комусь зламає шию”.
“Ой не заздрю я тому мамчиному хакеру, який це зробив… Скоро на одного трупіка буде більше”.
“Хтось був “Джокером днр”, а стане “Вантажом 200″. Нормальна еволюція”.
“Та засуньте тобі того путіна в сраку, ру*ня. Зламати сторінку у соцмережі, яка заборонена у вашому мордорі – це просто пабєда… Дебіли”.
“Джокер днр” проник у тіло іншого російського військовослужбовця. Гугліть “Два російські військові у палатці”.


42