Це не Ф’юрі: промоутер назвав нового суперника Усика

Промоутер українського чемпіона світу з боксу в надважкій вазі за версіями WBA Super, IBF, WBO, IBO та The Ring Олександра Усика Олександр Красюк заявив, що наступним суперником його клієнта має стати хорват Філіп Хргович.

Про ситуацію із найближчим боєм володаря п’яти поясів спортивний функціонер розповів в інтерв’ю YouTube-каналу BoxOffice.

Так, Красюк нагадав, що Хргович став обов’язковим претендентом на пояс IBF, перемігши у серпні поточного року одноголосним рішенням суддів китайця Чжан Чжилея.

Згодом, як зазначив промоутер, добре попрацював його колега Едді Гірн, який представляє інтереси хорватського боксера.

“Юридично вони продавили IBF, щоб організація вийшла з оголошенням по терміну у 30 днів на переговори. За правилами IBF, промоутер може вийти з переговорів будь-якої секунди, заявивши про необхідність миттєвих торгів. Що Гірн і зробив. Ми відмовляємося від переговорів і йдемо на торги. Це означає, що немає можливості про щось домовлятися. Від моменту оголошення дати промоутерських торгів нічого змінити неможливо. Це точно, і цей поєдинок має відбутися”, – сказав Красюк.

Таким чином, об’єднавчий бій між українським чемпіоном та володарем поясу WBC британцем Тайсоном Ф’юрі знову опинився під загрозою зриву.


310