Ворог підтягує свіжі резерви, проте місто стоїть: військовий з Бахмута розповів про наступ окупантів

Військовослужбовець Збройних сил України з позивним “Киянин” розповів, що станом на 18 лютого ситуація у Бахмуті на Донеччині контрольована. Окупанти трохи зменшили атаки через значні втрати, вони чекають на резерв.

Про це він сказав у соцмережах.

“Інтенсивність боїв зменшилась, тому що окупанти зазнали великих втрат, вони зараз підтягують свіжі резерви. “Зеки” у них майже закінчились, їх залишилось 20-30%, а новомобілізовані вже помирати не дуже хочуть, тим паче, вони не розуміють, за чиї інтереси мають помирати, тому вони починають “петляти”. Військові, яких відправили з непідконтрольних територій Луганської та Донецької областей, вже також не дуже хочуть помирати. Ворог намагається пролізти до Бахмута з усіх сторін. Але у нас є багато добровольчих батальйонів, механізованих та штурмових бригад. Там наші козаки стоять, дають достойну відсіч ворогу. Бахмут стоїть, Бахмут тримається, Бахмут під українським прапором”, – розповів він.

Військовослужбовець ЗСУ також звернувся до росіян і наголосив, що їхні “вкиди” про великий наступ не лякають українських військових.

“Ваша ІПСО про великий наступ, про те, що ви зібрали безсмертну кількість армії, танків, літаків, але кого ви можете залякати в Україні. Ті хто були налякані, вже давно не в Україні, хто знає, що робити, той те і робить”, – наголосив він.


161