Комплекс ХЕГМ “Мімоза з горбушею”: унікальний спосіб релаксації та оздоровлення

Мімоза з горбушею

Мімоза з горбушею – це один з найпопулярніших салатів української кухні. Цей салат став популярним завдяки своєму неймовірному смаку і простоті приготування. Його можна готувати на будь-яке свято або просто на вечерю. Мімоза з горбушею – це смачна та ситна страва, яка задовольнить навіть найвибагливіших гурманів.

Готувати мімозу з горбушею дуже легко. Для цього нам знадобиться декілька речей: майонез, морква, риба, картопля, білки, та горбуша. Спершу ми варимо картоплю, моркву та яйця. Потім натираємо їх на тертці. Наступним кроком буде розбити рибу на шари і знову натерті на тертці. Ми починаємо зі шару картоплі, зверху наносимо шар майонезу, потім рибу та моркву. Повторюємо ці шари, доки всі інгредієнти не закінчаться. Останнім шаром має бути шар білків, який потрібно змішати з майонезом. Інгредієнти між шарами мімози можна також посипати зеленню, щоб страва була ще цікавішою у смаку.

Тоді, коли всі шари вже зібрані, салат мімоза з горбушею готовий до подачі на стіл. Він має дивовижний смак та прекрасно виглядає. Із цим салатом ви завжди зробите враження на своїх гостей. Тому, якщо ви хочете подивувати своєю кулінарною майстерністю, обов’язково спробуйте приготувати мімозу з горбушею. Впевнені, що вам сподобається!

Інгредієнти

Інгредієнти

Мімоза з горбушею – це смачний салат, який виглядає дуже ефектно. Щоб приготувати його, вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Білки – це основа салату. Вони надають йому структури і ситості.
  • Горбуша – головна інгредієнт, який робить салат мімоза особливим. Варіанти – свіжа, варена або консервована горбуша.
  • Картопля – основна складова шарів салату. Її потрібно варити, оновлювати і натирати на тертку.
  • Морква – миттєво додає яскравість і смак до нашого мімози. Моркву треба натерти на тертку.
  • Майонез – якщо ви готуєте салат разом з натуральним майонезом, то цей інгредієнт є обов’язковим. Він зчиняє всі шари разом і робить салат ніжним і соковитим.

Ці інгредієнти можна використовувати в різних пропорціях і почергово складати улюблені шари салату. Не забудьте прикрасити мімозу згори кількома пір’ями риби і декоративними речами, щоб салат виглядав ще красивіше. Смачного!

Підготовка інгредієнтів

Підготовка інгредієнтів

Перед тим, як готувати салат “Мімоза з горбушею”, необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти. Почнемо з моркви – її треба натерти на тертці.

Білки зваріть вкрутую, і коли вони вже застудяться, наріжте їх дрібними кубиками.

В нашому випадку, ми готуємо салат в окремій ємності, тому будемо складати шари інгредієнтів. Положіть перший шар – натерту моркву.

Тоді наступний шар буде складатися з риби. Але, якщо у вас немає риби, можете замінити її на ковбасу або інші м’ясні продукти на свій смак.

Наступний шар буде складатися з білків. Розділіть їх на дві частини і положіть в ємність, на яку ви готуєте салат.

Потім додайте шар з картоплі – вареної і нарізаної кубиками. Наступні шари можуть бути за вашим бажанням – можна починати знову з моркви, а можна з вареної риби.

Закінчуйте складати шари салату “Мімоза з горбушею” майонезом. Зверніть увагу, що кожний шар салату обирайте знедоленим майонезом.

В результаті у вас повинні вийти шари салату, які виглядають дуже гарно і смачно. Не забудьте виправити смак, якщо salatu “Мімоза з горбушею” є щось недостатнє або зайве. Приємного апетиту і гарного настрою!

Приготування

Приготування

Приготувати салат “Мімоза з горбушею” дуже просто. Вам знову знадобиться наш рецепт нашого улюбленого салату. Якщо у вас все необхідні речі на кухні, можете приступати до готування.

Починаємо з приготування яєць. Заварюємо їх і дрібно нарізаємо білки та жовтки окремо. Картоплю варимо у шкірці, охолоджуємо і також нарізаємо на дрібні шматочки.

Тепер беремо сік з консервації горошку та натираємо його на тертці. Ми знову маємо готові шари для салату.

Тепер приготуємо майонез. В невеликій ємності змішуємо майонез з маслом. Додаємо до цієї суміші трохи гарячої води, щоб майонез став більш рідким. Можна також додати чавунну ковбасу або рибу до цієї улюбленої суміші.

Тепер наливаємо майонезом перший шар салату у глибоку миску. Зверху кладемо шари майонезу-картопляної суміші та горошку. Посипаємо зверху золотистими шматочками яєць. Знову заливаємо майонезом.

Тепер приходить черга останнього шару салату – м’якоті риби. Нарізаєте м’якоть риби на дрібні кубики і кладете їх на шари майонезу. Останній шар знову заливаємо майонезом.

Готовий салат “Мімоза з горбушею” можна прикрасити зеленню або шматочками овочів. Тоді він буде ще більш апетитним і красивим. Приятного апетиту!

Прикраса

Прикраса

Якщо ви готуєте мімозу з горбушею, то прикраса для цього салату є важливою деталлю. Щоб ваша страва виглядала яскраво і апетитно, можна прикрасити її за допомогою білків. Ви можете натерти на тертці білий і жовток білка та посипати ними мімозу з горбушею. Така прикраса зробить ваш салат ще смачніше і привабливіше.

Тоді якщо у вас є більше часу, ви можете готувати багатошарову мімозу з горбушею. Це означає, що ви будете складати речі різних кольорів нашого салату в шари. Наприклад, перший шар буде з готової риби, другий – з тертої моркви, а третій – з пюре картоплі. Такий принцип можно використовувати у вигляді окремих шарів, або ж знову повторити послідовність шарів декілька разів. Ваша мімоза з горбушею буде виглядати розкішно і зробить салат неймовірно смачним.