Генштаб повідомив про прорив з Росії на Харківщину двох ДРГ

В середу, 22 лютого, з Росії на Харківщину прорвалися дві диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ). Одну з них відтіснили назад, сказано у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Одну ворожу диверсійно-розвідувальну групу було виявлено в районі села Бологівка. Але в результаті вогневого впливу підрозділів Сил оборони противник відійшов на територію Росії.

Інша розвідувальна група спробувала прорватися на Харківщині в районі села Фиголівки. Однак подробиць щодо подальшого перебігу подій Генштаб не уточнив.

Зауважимо, що росіяни в Харківській області намагаються наступати на Куп’янському напрямку. У Генштабі наголосили, що в середу загарбники провели на цьому напрямку кілька безуспішних наступальних дій. Також росіяни обстріляли на Харківщині райони 15 населених пунктів, зокрема – міста Вовчанськ.

Також, за повідомленням Генштабу, росіяни намагаються наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Вони також збільшують чисельність особового складу.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter