Як готувати смачні коржі на молоці: крок за кроком рецепт

Як приготувати смачні коржі на молоці

Молочні коржі – це незабутній смак дитинства. Ця смачна страва готується дуже просто і швидко, тож варто спробувати приготувати їх самостійно. У цій статті ми поділимося з вами рецептом, який допоможе вам зробити найсмачніші коржі на молоці.

Спершу потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти: молоко, яйця, муку, цукор, сіль і розплавлене масло. Деко також можна додати ванільний цукор або корицю для більш насиченого смаку.

Для приготування тіста злити молоко у миску, додати яйця, цукор, сіль і розплавлене масло. За допомогою венчика або вилки ретельно перемішати, доки маса не стане однорідною.

Потім додайте поступово борошно і продовжуйте перемішувати, доки рецепт не отримає потрібну товщину. Важливо, щоб тісто було достатньо густим, щоб коржі не розтікалися на сковорідці, але не занадто густим, щоб вони вийшли м’якими і соковитими.

Заготівлю сковорідки необхідно змастити маслом і розігріти на середньому вогні. Коли сковорода нагріта, ложкою кладемо туди невелику кількість тіста і розпластаємо його в красивий круглий корж. Готувати коржі потрібно до золотистого кольору з обох боків.

На результаті ви отримаєте смачні, пухкі та ароматні коржі на молоці, які можна подавати як самостійну страву або використовувати для приготування смаженого хліба. При оформленні страви можна використовувати цукровий пудрий або сироп, які чудово доповнять смак тіста.

Готуємо в духовці

Готуємо в духовці

Якщо ви хочете приготувати смачні коржі на молоці, то ви можете скористатися рецептами, які дозволять вам готувати їх у духовці. Для цього спершу приготуйте тісто. Змішайте борошно з дріжджами, додайте трохи солі та цукру. Потім додайте молоко і перемішайте, доки не отримаєте однорідну масу.

Покрийте тісто зверху і залиште його на годину, щоб воно піднялося. Потім знову перемішайте тісто, додайте деко масла та залиште його на ще півгодини. Після цього знову перемішайте тісто і розкладіть його на підготовлену форму для випічки.

Розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія. Змастіть форму маслом та покладіть туди тісто. Заготівлі повинні мати трохи більшу товщину, ніж коли ви готуєте коржі на сковорідці. Потім вона поставте форму в духовку і готуйте протягом 20-25 хвилин.

Після готування ви можете вийняти коржі з духовки і насолоджуватися своєю смачною стравою на молоці. Вони будуть мати красивого золотистого кольору та ніжну текстуру. Смачного!

Готуємо на сковорідці

Готуємо на сковорідці

Для приготування смачних коржів на молоці, спочатку змастіть сковорідку рослинним маслом або вершковим маслом.

Спершу потрібно приготувати тісто. Заготуйте всі необхідні інгредієнти: молоко, борошно, яйця, цукор, сіль, дріжджі або розпушувач тіста. Потім змішайте всі продукти у мисці та ретельно перемішайте масу до однорідної консистенції.

Після цього можна приступати до готування коржів. Розігрійте сковорідку на середньому вогні. За допомогою половини ложки, викладайте тісто на сковорідку, утворюючи красиві коржі. Не забудьте розлюляти тісто по всій товщині коржа.

Готуйте коржі на сковорідці протягом 3-5 хвилин з кожного боку до золотисто-коричневого кольору.

Після готування кожного коржа, можна перекласти його на тарілку та накрити кришкою або іншою стравою, щоб не виходили зайві пари. Таким чином, коржі залишаться м’якими та соковитими.

Таким простим і швидким способом готування коржів на молоці ви зможете насолодитися смачними випічкою за кілька хвилин. Вони чудово підходять для сніданку, полуденку або десерту. Насолоджуйтесь!

Готуємо сирні коржики

Готуємо сирні коржики

На сьогоднішній день сирні коржики є дуже популярною стравою. Їх можна приготувати різними способами з використанням різних рецептів. Одним з найпростіших та найсмачніших рецептів є приготування сирних коржів на молоці.

Спершу для готування сирних коржів треба ретельно заготувати тісто. Для цього змішайте у мисці 2 глечика молока, щільну масу творогу, трохи солі та один яйця. Додайте трохи борошна та замішайте масу до однорідної консистенції.

Коли тісто готове, розігрійте духовку до 180 градусів. Накрийте деко маслом та змастіть його борошном. Потім розкладіть туди тісто і рівномірно розподіліть його по деко. Товщина тіста може бути різною, залежно від вашого смаку.

Поставте деко з тістом в духовку на 20-25 хвилин. Готувати коржі треба до красивого золотистого кольору. Після виходу з духовки дайте коржам трохи остудитися.

Після охолодження, коржі можна розрізати на шари та начинити будь-якими інгредієнтами за вашим смаком. Можна додати шматочки м’яса або риби, овочі, зелень, сир або сметану. В результаті ви отримаєте дуже смачну страву, яка впишеться в будь-яке святкове чи повсякденне меню.

Готуємо з додаванням дріжджів

Готуємо з додаванням дріжджів

Дріжджі – це незамінний продукт для випічки коржів на молоці. Їх додають до тіста, щоб воно активно підіймалося і коржі вийшли пухкими і ніжними.

Спершу розчиніть дріжджі в теплому молоці з додаванням трохи цукру. Таким чином ви створите активну масу, яка дозволить тісту добре підійти. Додайте трохи солі для підсилення смаку.

У іншій мисці змішайте борошно з дріжжовою масою і постійно помішуйте до однорідної консистенції. Якщо тісто занадто рідке, можна додати деко борошна, а якщо надто густе – трохи молока.

Тісто готують із додаванням дріжджів деякий час, щоб вони “працювали” і тісто підіймалося. Зазвичай це займає близько півтори години. Потім можна продовжити готувати коржі.

Тепер формуємо коржі. Для цього розкачайте тісто на столі до бажаної товщини. За допомогою склянки або форми виріжте красиві круглі коржі. Змастіть сковорідку або духовку олією або маслом, щоб коржі не пригоріли.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть коржі на плиту або противень і відправте їх до духовки. Готувати коржі на молоці з дріжджами зазвичай потрібно близько 15-20 хвилин.

В результаті ви отримаєте чудові пухкі коржі, які можна подавати з маслом або медом. Така страва буде дуже смачною і корисною.