Літня переселенка загинула внаслідок ДТП у центрі Коломиї

За кермом 38-річна водійка перебувала тверезою

83-річна переселенка загинула у вечірній ДТП у Коломиї. Аварія сталася близько 17:30 суботи, 28 січня, коли літня жінка намагалася перейти дорогу у невстановленому місці. Після наїзду позашляховика BMW постраждалу госпіталізували до місцевої лікарні, де вона померла від отриманих у ДТП травм. Відомо, що сама 83-річна жінка проживала у Коломиї тимчасово, сама вона із Запоріжжя.

Про смерть 83-річної жінки у понеділок, 30 січня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, аварія сталася вечері у суботу, 28 січня. Виклик про ДТП із потерпілими правоохоронці отримали о 17:30.

«38-річна водійка автомобіля BMW, рухаючись зі сторони автовокзалу в сторону центру, допустила наїзд на 83-річну жительку Запоріжжя, яка тимчасово проживала на Прикарпатті. Жінка переходила проїзну частину дороги у невстановленому місці», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії пішохідка отримала серйозні травми, її госпіталізували, проте врятувати життя жінці медикам не вдалося. За даними поліції, за кермом BMW була мешканка Коломиї, на момент ДТП вона перебувала у тверезому стані.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілої). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter