23-річна водійка вчинила лобову ДТП у Франківську, двоє загиблих і п’ятеро травмованих

Водій Skoda загинув на місці аварії, ще один пасажир Audi помер у лікарні

Внаслідок лобової ДТП в Івано-Франківську загинули двоє людей, ще п’ятеро – перебувають у лікарні. За попередніми даними поліції, 23-річна водійка Audi A4 виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася зі Skoda. Як повідомили ZAXID.NET у патрульній поліції Івано-Франківської області, від удару на місці аварії загинув водій Skoda, пізніше у лікарні помер пасажир Audi. 23-річна водійка, троє її пасажирів, а також пасажирка Audi наразі з травмами перебувають у лікарні.

У коментарі ZAXID.NET у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківської області зазначили, що виклик про ДТП на вулиці Коновальця надійшов поліцейським близько 22:00 понеділка, 17 січня. За попередньою інформацією, 23-річна мешканка Івано-Франківська, перебуваючи за кермом Audi A4 виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася із Skoda.

«На вулиці Коновальця водійка Audi A4 1999 року народження не поралася з керування, виїхала на зустрічну смугу руху та зіткнулася із автомобілем Skoda під керуванням 29-річного водія. Внаслідок ДТП водій Skoda загинув на місці, пізніше ще один пасажир Audi помер у лікарні», – зазначили ZAXID.NET у патрульній поліції.

За даними патрульних, наразі ще п’ятеро людей із травмами перебувають у лікарні: троє пасажирів та водійка Audi A4 та ще одна пасажирка Skoda. Обставини ДТП встановлюватимуть слідчі.

Пізніше у прес-службі поліції Івано-Франківської області додали, що водієм Skoda, який загинув, був мешканець Закарпатської області. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter