Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по будинку у Вільнянську зросла до 10

Росіяни вдарили трьома ракетами по Вільнянську в ніч на 17 листопада

Кількість загиблих від ракетного удару росіян по житловому будинку в Вільнянську Запорізької області, який воєнні злочинці завдали в ніч на 17 листопада, зросла до дев’яти, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. Через кілька годин після його повідомлення Запорізька обласна прокуратура заявила про десятьох загиблих, троє з яких – діти.

«Станом на ранок виявлено ще 2 загиблих. Таким чином, від ракет російських терористів, які вчора обстріляли житлові будинки, вже виявлено 9 загиблих. Мої співчуття рідним та близьким», – написав він у своєму Telegram-каналі вранці у п’ятницю, 18 листопада.

Пізніше Запорізька обласна прокуратура повідомила, що у Вільнянську під завалами будинку, куди влучила російська ракета, знайшли тіла вже 10 загиблих, з них троє дітей.

Російські воєнні злочинці випустили три ракети по цивільних об’єктах Вільнянська в ніч на четвер, 17 листопада. Внаслідок цих ударів було зруйновано двоповерховий житловий будинок, у якому проживали три сім’ї – приблизно десятеро людей. Перші чотири тіла знайшли вранці четверга, ще три тіла виявили впродовж дня, адже на місці працюють рятувальники, які розбирають завали.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter