На неосвітленій дорозі під Мукачевом 61-річного пішохода збили два автомобілі

61-річний чоловік переходив дорогу у невстановленому місці

На виїзді з Мукачева, на неосвітленій дорозі, 61-річного пішохода двічі збили машини. За даними поліції, чоловік переходив дорогу у невстановленому місці, на нього наїхав 25-річний водій Skoda Fabia. Від удару пішохода відкинуло на зустрічну смугу під колеса Lada Kalina. Внаслідок отриманих травм чоловік загинув на місці аварії. Обоє водіїв були тверезі.

Як повідомила прес-служба поліції Закарпатті, ДТП сталася ввечері неділі, 13 листопада. Виклик про аварію на виїзді з Мукачева правоохоронці отримали о 18:30. Попередньо поліція встановила, що 25-річний водій Skoda Fabia на неосвітленій ділянці дороги на виїзді з Мукачева наїхав на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці.

«Від удару пішохода відкинуло на зустрічну смугу руху під колеса автомобіля «Lada Kalina. Від отриманих травм пішохід, 61-річний мешканець міста Хуст, помер на місці аварії. Обох водіїв транспортних засобів поліцейські освідчили. За кермом чоловіки перебували тверезі», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Обидва автомобілі забрали на штрафмайданчик. Поліція призначить необхідні експертизи для встановлення об’єктивних обставин аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter