Російські ЗМІ повідомили про загибель Кирила Стремоусова

45-річний Кирило Стремоусов перейшов на бік росіян у перші ж дні війни та став заступником голови окупаційної адміністрації Херсонщини

Вранці 9 листопада у ДТП під Генічеськом загинув один із ватажків окупаційної адміністрації Херсонщини Кирило Стремоусов. Про це з посиланням на прес-службу окупаційної адміністрації повідомили практично усі російські ЗМІ.

«Загинув замглави Херсонської області Стремоусов, повідомили в прес-службі адміністрації регіону», – йдеться в повідомленні російського державного інформагентства «РИА Новости». Смерть Кирила Стремоусова підтвердили також російські агенції Interfax і ТACC. Загибель Стремоусова підтвердив і його безпосередній керівник – очільник окупаційної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо.

За офіційною версією, Стремоусов розбився у ДТП на трасі Херсон – Армянськ під Генічеськом. У момент ДТП за кермом службового позашляховика Стремоусова був його особистий водій, при цьому, за даними російських ЗМІ, він вижив в аварії.


Фото з місця загибелі Стремоусова, опубліковане у російських ЗМІ

45-річний Кирило Стремоусов народився у Донецькій області. У 2009 році переїхав до Херсона, де заснував інформаційне агентство «Таврія-Ньюс». У 2013 році публічно підтримував президента-втікача Віктора Януковича, а у 2014 році організовував проросійські мітинги у Херсоні.

Під час пандемії коронавірусу став відомим антивакцинатором та разом із львівським антивакцинатором Остапом Стахівим організовував мітинги проти щеплень від коронавірусу. Після захоплення Херсону росіянами Кирило Стремоусов відразу ж пішов на співпрацю з окупантами і став заступником адміністрації Херсонської області.

Інформація доповнюється…

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter