Як приготувати білковий крем для прикрашання домашніх десертів за допомогою протеїнового складника

Як приготувати білковий крем прикрашаємо домашні десерти

Білковий крем – це чудовий додаток до будь-якого домашнього десерту. Його можна використовувати як у всій красі – звичайною масою, так і прикрашувати десерти, додаючи оригінального смаку та гарненько підкреслюючи їх презентабельний вигляд. Якщо це варіант для вас новий, то продовжуйте читати, адже рецептів на приготування білкового крему існує немало.

Перший рецепт з білковим кремом пропонуємо вам приготувати звичним способом. Для цього вам знадобиться 1 білий білок, який потрібно збити міксером протягом декількох хвилин до утворення густої піни. Потім додайте 1/4 склянки цукру та 1/2 чайної ложки ваніліну і продовжуйте збивати масу до м’якості, трошки навіть більшій за пудру. У результаті ви повинні отримати густий білковий крем з приємним солодким смаком і ніжним ароматом ванілі.

Другий рецепт передбачає використання желатину. Приготування білкового крему за цим рецептом не займе багато часу і не вимагає складних приготувань. Почніть з приготування сиропу: змішайте 1 склянку цукру з 1/2 склянки води та кількома смужками лимона. Після цього поставте ємність на вогонь та доведіть до кипіння. Далі зміст сковорідки вилийте в миску та охолодіть протягом декількох хвилин, а потім витріть за допомогою міксера, включивши потужність на мінімальний рівень.

Якщо любите експериментувати зі смаками та добавками, то третій рецепт прийде вам до смаку. Для приготування білкового крему з фруктами вам знадобиться 1 білий білок, 2 столові ложки цукру та 2 столові ложки соку фруктів на ваш смак (можна використовувати апельсиновий, вишневий, полуничний тощо). Спочатку збийте білок у густу піну, додаючи цукор поступово. Потім додайте сік фруктів та продовжуйте збивати масу до утворення стійкої піни. Готовий білковий крем можна використовувати для прикрашання своїх улюблених десертів, а також подавати окремо як самостійну страву.

Як приготувати класичний білковий крем

Як приготувати класичний білковий крем

Білковий крем — це чудова ідея для прикрашання домашніх десертів. Пропонуємо один з рецептів, який дасть вам гарячий смак цього продукту.

Спочатку трохи охолоджені білка потрібно збити міксером до минулого стану. Додаємо до них цукровий пісок протягом білка чи ємність. Добре змішайте ці компоненти, додаючи ванілін. Потім поступово додаємо цукровий сироп, приготовлений з 100 г цукру та 50 мл води.

У добре збитих білках додаємо гарячий цукровий сироп. Продовжуйте збивати масу до охолодження піни.

Дуже важливо не перебити білки після припиняючи збивання, адже в результаті це може призвести до зруйнування консистенції майбутнього крему.

Цей білковий крем можна використовувати для прикраси домашніх тортів, пирогів, кексів, панакотів, пудингів тощо. Крем має дуже ніжну текстуру, приємний смак і аромат лимона.

Приправте готовий білковий крем зрізаними фруктами або засипте його пудрою. Ви можете додати до нього трохи желатину і зробити мінімальний конус.

Результаті — будь-який домашній десерт з білковим кремом стане ще смачнішим і гарненько виглядатиме на вашому столі. Приємного апетиту!

Як приготувати білковий заварний крем

Як приготувати білковий заварний крем

Білковий заварний крем – це легкий і ніжний десерт, який чудово підійде для прикрашання різних домашніх солодощів. Цей крем має насичений смак і приємну текстуру, завдяки чому він часто використовується у кондитерському мистецтві. Приготувати його досить просто, а результатом будуть чудові десерти, якими можна порадувати своїх близьких.

Для приготування білкового заварного крему вам знадобиться: білки, цукор, воду, желатин і ванілін. Спершу спробуйте вбити білки у густу піну з додаванням цукру. Для цього використовуйте міксер або блендер. Але слід знати, що половина столової ложки цукру на один білок – це мінімальна кількість, тому ви можете додати більше цукру за вашим смаком.

Позбудьтесь желатину. Він допоможе вашому крему привести в міцніший стан і зробити його більш стійким. Для цього потрібно злегка зігріти желатин, перемішати його з гарячою водою і потім додати у білкову масу. Продовжуйте збивати крем міксером, додавши ванілін у процесі.

Тоді поступово вводьте цукровий сироп – це мелений цукор, змішаний з водою в співвідношенні 2:1. Виринаючи в цукровий сироп, крем має бути дуже гарячим, в іншому випадку желатин може не зробити свою роботу. Протягом цього процесу трохи обов’язково потрібно збільшити швидкість міксера, щоб крем став ще більш пишним і густим.

У результаті ви отримаєте гарненьку масу білкового заварного крему, який можна використовувати для прикрашання різних домашніх десертів. Цей крем повинен бути охолоджений перед використанням, тому його можна використовувати протягом декількох годин після приготування. Якщо ви хочете, щоб крем був набагато густішим, то можете додати трохи пудру або мигдалевого масла при приготуванні.

Як зробити білковий крем з вершками

Як зробити білковий крем з вершками

Білковий крем – це варіант крему, який можна використовувати для прикраси домашніх десертів. Цей крем створюється з білка, вершків і додаткових інгредієнтів. У цьому рецепті ми розкажемо, як приготувати цей крем і додати його до своїх десертів.

Перш ніж приступити до приготування крему, треба змішати пудру, ванілін і смак, як можна більше. Витріть води і желатину разом протягом однієї хвилини, а потім додайте гарячий сироп з цукрового піску. Постійно припиняючи взбивання міксером, збийте білка в мінімальний стан, до трохи зігнутих пін. Тоді приготуйте варіант вершкової маси, змішавши вершки з цукровим сиропом.

Після того, як білки будуть взбиті гарячими, потрібно додати гарячий сироп, а потім продовжити взбивати до охолодження. Додайте вершки до маси білків і знову взбийте до повної гуртовності крему. Зараз повинні бути готові дві згущених маси для крему: білкова і вершкова.

Якщо ви хочете прикрасити десерт фруктами, тоді потрібно зробити ще один крок: перемістіть збиті вершки в миску зі ваніліновим сиропом і знову енергійно збийте. Це допоможе створити пишнішу смужку.

На торті часто роблять смужку з білкового крему, для цього додайте ще трохи вершків в верхню ємність. Збийте вершки міцно, додаючи трохи цукру і солі. Поставте розмелом для крему в конус форми і злегка стисніть, щоб створити білкову смужку.

Отже, якщо ви хочете приготувати себе білковий крем, звершіть кілька кроків і насолоджуйтеся смачними домашніми десертами з цим чудовим кремом. Не забудьте прикрасити їх фруктами або іншими оригінальними елементами!

Як приготувати білковий крем для торта з варенням

Як приготувати білковий крем для торта з варенням

Білковий крем – це чудовий варіант для прикрашання тортів з варенням. Він має ніжну консистенцію і незвичайний смак. Щоб приготувати цей крем за рецептом, вам знадобиться:

  1. Яйця – один білок (мінімальна кількість для рецепту).
  2. Цукор – 3 столові ложки. Цукор можна замінити пудрою, якщо її у вас є.
  3. Ванілін – трохи для додання смаку.
  4. Желатин – 1,5 чайної ложки. Його потрібно змочити в холодній воді протягом 5-7 хвилин.
  5. Вода – 3 столові ложки для розчинення желатину.

Якщо у вас є всі необхідні інгредієнти, продовжуйте зробити білковий крем:

  1. Збийте білок міксером до утворення міцної піни.
  2. Додайте поступово цукор або пудру і ванильний цукор до білкової маси.
  3. У окремій ємності змішайте желатин з водою і розітріть його до повного розчинення.
  4. Загартовану воду продовжуйте змішувати в теплий білковий сироп.
  5. Тоді начебто на якийсь вогонь нагріваємо цю суміш до кипіння, теж недовго, а потім знову переводимо його в гарячий конус.

У результаті ви отримаєте велику білкову піну, яку можна використовувати для прикраси торта з варенням. Цей крем може бути прикрашений фруктами або смужками шоколаду, а також використовуватися для перетрусів або підсипанки з цукрового піску.

Як приготувати олійно-білковий крем для торта

Як приготувати олійно-білковий крем для торта

Олійно-білковий крем – це дуже смачний і ніжний десерт, який сподобається кожному гурману. Його можна використовувати для прикрашання тортів, печива, кексів та інших десертів. Рецепт олійно-білкового крему варіюється, але основні інгредієнти залишаються ті самі.

Щоб приготувати олійно-білковий крем, вам знадобиться мінімальний набір продуктів: білка, цукрового пудру, злегка збитого масла і ваніліну. Почніть зі збивання білка в міцну піну. Додайте цукровий пудру та ваніліну і знову збийте міксером до однорідного стану.

Тоді злегка розтопіть масло. Повинно бути гарячим, але не кипіння. Поступово влийте розтоплене масло до білкової маси, при цьому продовжуючи збивати міксером. Масло повинно розчинитися та взити густу консистенцію.

Якщо ви бажаєте додати якийсь смак до своєї олійно-білкової маси, то не лінуйтеся і зробіть це. Ви можете додати трохи лимона або якийсь фруктовий сік для прикраси свого десерту. Додавши такий інгредієнт, знову добре змішайте все міксером.

Якщо ваш крем здатен утримувати форму, тоді він готовий. Якщо ні, додайте ще трохи пудри, але дуже аккуратно, щоб не перестаратися. Ви можете також використовувати желатин. Замочіть його в холодній воді, потім воду стисніть і розчиніть у декількох ложках гарячої води. Додайте желатин до крему і добре перемішайте його.

Повинні учитися приготувати цей крем правильно, і тоді результат буде приємним. Якщо рецепт олійно-білкового крему здається вам занадто складним, спробуйте зробити білковий крем з пудри. Для цього збийте білки міксером до піни, додайте пудру і трохи води, продовжуючи бити. Також можна додати ванілін для підсилання смаку. У цьому варіанті крем буде більше схожим на сметану або конус, але смак буде той самий ніжний та солодкий.

Як в домашніх умовах зробити білковий крем з желатином

Білковий крем з желатином – чудовий варіант для прикрашання домашніх десертів. За допомогою цього крему можна зробити неймовірно смачні та апетитні страви.

Для приготування білкового крему з желатином потрібно трохи часу та кілька інгредієнтів. Однак, результат виправдає всі зусилля. Візьміть кілька білків із своєї свою холодильника і збийте їх до сильних пін. Додайте трохи лимона, ваніліну та цукрового пудру. Змішайте все добре, додавайте желатину разом із водою та перемішуйте до повного розчинення.

Ця маса повинна бути невеликого об’єму, проте максимально густою. Далі, варіть масу над водяної бані протягом кількох хвилин, постійно змішуючи. Після цього додайте сиропу з білком в крем, продовжуйте збивати масу до охолодження.

Тепер, коли крем вже охолоджений, можна починати його використовувати для прикраси десертів. Способів використання білкового крему безліч: можна намазувати його на пироги, присипати кремом гарненько перевернуті конуси або декорувати десертну тарілку.

Цей рецепт білкового крему з желатином дозволяє зробити страву зі справжнім власним смаком. Ви можете використовувати різні смакиливі добавки: фрукти, ягоди, шоколад, сир, гіркий шоколад – вони усе чудово поєднуються з білковим кремом.

Такий білковий крем з желатином можна додати до різних десертів, таких як пироги, печиво, кекси або торти. Завдяки цій рецептурі ви зможете самостійно приготувати чудовий домашній крем, який прикрасить будь-яку страву.

Як зробити трубочки з білковим кремом

Дрібний десерт у формі трубочок з білковим кремом – чудовий варіант, що прикрасить будь-який стіл. Для його приготування потрібно трохи витратити зусиль, але результат вартує.

За рецептом потрібно змішати білки з мінімальною кількістю цукрового піску і трохи лимонного соку. Збийте цю масу з міксером протягом кількох хвилин, додавши на початку невелику кількість пудри. Тоді увімкніть міксер на максимальну швидкість і продовжуйте збивати масу до стійкої піни.

Тоді приготуйте сироп, для чого використовуйте воду і цукор за рецептом. Варіть цей сироп протягом 5 хвилин до моменту кипіння, потім відкиньте зайву пінку і злейте сироп поступово в тонкій струмені в місце збитої білкової маси. Продовжуйте збити крем міксером протягом ще 10 хвилин, додавши ванілін.

У цьому рецепті маса білкового крему не повинна бути гарячою. Тому трохи охолоджену масу необхідно покласти у конус, зшити і трохи охолодити в холодильнику. В резульаті получиться дуже красивий кремовий конус, готовий прикрасити ваші домашні десерти.

Тепер, коли маєте свою смакову “цеглину”, можна зробити пшеничні трубочки. Смажте з обох боків у розігрітій олії, не дозволяючи маслу кипіти. Загинайте ці специфічні “ремені” у вигляді трубочок і тримайте їх у вологій протязії протягом 3-4 хвилин. Викладіть ці трубочки на дерев’яних паличках і дайте їм повністю охолонути.

Важливо заповнювати ці конуси білковим кремом або желатиновими масами тільки в холодному вигляді, оскільки гарячий крем може потекти з трубочки. Потім можна прикрасити трубочки зверху ягодами, фруктами, шоколадними орнаментами тощо.

Якщо вам брудно хоча б один зв’язаний конус, просто розіб’ється, слід повторно збити крем і повторити процедуру. Важливо досить щільно зшити основу трубочки, щоб уникнути витікання крему. Для цього при вдавлюванні футляра тримайте руку вверху його тільки на одному місці. Тоді веревиця не забуде і зміст не тече вниз

Отже, як бачимо, зробити трубочки з білковим кремом не є складною задачею, в нашій практиці ми використовуємо форми силікону, одна порада, при роботі з такими формами тримайте їх чистими, постійно провітрюйте і обмиравайте холодною водою.